|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:17 am
...Po tym, jak Kage chcial ugotowac ziemniaki bez wody, moje marzenia o 'gotujacym_panu_w_kuchni' legly w gruzach xd
przynajmniej nie bedzie konkurencji i zawsze dostane pochwale za dobry obiad xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:56 am
Ibris ...Po tym, jak Kage chcial ugotowac ziemniaki bez wody, moje marzenia o 'gotujacym_panu_w_kuchni' legly w gruzach xd przynajmniej nie bedzie konkurencji i zawsze dostane pochwale za dobry obiad xd xd xd hmm..wiesz ja jednak bede szukac przyszlego meza ktory u mnie gotowac xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:09 pm
Ibris ...Po tym, jak Kage chcial ugotowac ziemniaki bez wody, moje marzenia o 'gotujacym_panu_w_kuchni' legly w gruzach xd przynajmniej nie bedzie konkurencji i zawsze dostane pochwale za dobry obiad xd xd xd ja tez choc mysle ze dostane pochwałe z racji tego ze dobrze gotuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:32 am
Ja mialem isc do technikum gastronomicznego ale sie niestety nie dostalem ... crying i teraz zostalem ekonomista ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:13 am
Addik Ja mialem isc do technikum gastronomicznego ale sie niestety nie dostalem ... crying i teraz zostalem ekonomista ... xp ehhh...wspolczuje...T T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:53 am
Addik Ja mialem isc do technikum gastronomicznego ale sie niestety nie dostalem ... crying i teraz zostalem ekonomista ... xp Moj wujek skonczyl studia gastronomiczne.. Obecnie ma swoja firme budowlana XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:31 am
Ibris Addik Ja mialem isc do technikum gastronomicznego ale sie niestety nie dostalem ... crying i teraz zostalem ekonomista ... xp Moj wujek skonczyl studia gastronomiczne.. Obecnie ma swoja firme budowlana XD moja mama tesh skonczyla szkole gastronomiczna ... a teraz pracuje razem z tata w fitmie i montuje systemy na glosnienia w autach . cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:02 am
Addik Ibris Addik Ja mialem isc do technikum gastronomicznego ale sie niestety nie dostalem ... crying i teraz zostalem ekonomista ... xp Moj wujek skonczyl studia gastronomiczne.. Obecnie ma swoja firme budowlana XD moja mama tesh skonczyla szkole gastronomiczna ... a teraz pracuje razem z tata w fitmie i montuje systemy na glosnienia w autach . cool buahah blaugh zawod wykonywany bardzo spojny z wyuczonym.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 1:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 12:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 5:31 am
ale nic nie pobije nalesnokow z jablkami moej babci! Mniam! *na sama mysl cieknie mi slinka* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:52 am
Kto mi zrobi obiad/???? crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:48 pm
jedyne co potrafie"ugotowac"to nalesniki; nalezy zmiksowac 2; 2 albo 3 jajka zalezy ile kto ma.. 2 litry mleka jakies750g maki szklanka wody..najlepiej gazowanej troche cukry(ja daje duzo) olejku dla smaku(najlepiej rumowego mrgreen ) i lyzeczke proszku do pieczenia (jesli lubicie eksperymenty mozna dodac troche kakao..smakuje calkiem niezle) -to wszystko po wymieszaniu wylewac po troche na patelnie polana olejem.... nalesniki zrobione z takiej ilosci skladników starcza na ponad 30 cienkich nalesników(no chyba ze ktos chce je smazyc na Wok'u)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 2:05 pm
Hmmmm piszcie made in Polisz bez "z" z kropka czy bez u zamknietego bo nie moge wykminic co piszecie jak siedze na kompie do 4 nad ranem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 2:29 pm
Ayah_TheMetalMania Hmmmm piszcie made in Polisz bez "z" z kropka czy bez u zamknietego bo nie moge wykminic co piszecie jak siedze na kompie do 4 nad ranem sweatdrop Wiem, ze to denerwujace ale "Encoding>>Unicode (UTF-8 )"... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|