|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 11:08 pm
Haha! én töb mint kétszer annyi vagyok súlyban, mint Zseli. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 11:09 am
softwarekiller Malreni Az az egyetlen baj, hogy... Nincs Ichiro-nk! crying Én átlagos magasságú vagyok és köbcös, mint Hideki-chan. Yume-chan, meg alacsony és fantasztikusan jó alakja van. Pont, mint Mako-chan. De, sajnos nincs egy nagyon magas és nagyon vékony ismerősünk sem. crying Nagyon vékony van... Nagoyn magas van... De a kettő együtt, sosem jön össe. crying 185 cm / 64 kg ez vagyok én. szerintem magas, és szerintem vékony. persze nézőpont kérdése. Tükörben annak látom magam smile Énekelni is tudok. xd Az én tükröm torzit és homályos...és úgy énekelek mint egy Spájz Görl razz De az IQ-m nagyobb mint Paris Hiltoné xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 1:52 pm
softwarekiller Malreni Az az egyetlen baj, hogy... Nincs Ichiro-nk! crying Én átlagos magasságú vagyok és köbcös, mint Hideki-chan. Yume-chan, meg alacsony és fantasztikusan jó alakja van. Pont, mint Mako-chan. De, sajnos nincs egy nagyon magas és nagyon vékony ismerősünk sem. crying Nagyon vékony van... Nagoyn magas van... De a kettő együtt, sosem jön össe. crying 185 cm / 64 kg ez vagyok én. szerintem magas, és szerintem vékony. persze nézőpont kérdése. Tükörben annak látom magam smile Énekelni is tudok. xd Én, 182 vagyok... 3 centi nem elég. A súlyomról nem nyilatkozom... Nincs 100 fölött, az a lényeg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 10:03 am
Ez az mindenki, cosplay-re fel! ^^ Mal, egyre kíváncsibban várom a produkciót, remélem, összejön! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 11:39 am
Szasztok cool nevem: Takakács Gergő 3nodding becenvem: kisgyerek; Ger korom: 14 whee lakom: Debrecen állatok: az osztályom gonk hörcsögöm : Bob heart sulyom: 40-50 körül magaság: ------------
nagyábol ennyi! mrgreen wink üdv.: Ger
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 12:36 pm
Üdvözlünk. Érezd jól magad. Játsz és legél aktív! Bocs... most ébredtem föl a délutáni alvásomból... Ezért vagyok szótlan.
~Malreni moderátor~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 12:48 pm
Húúúúú van egy ifjú Casanovánk! mrgreen
Üdv itten!
Mal egyre több feline származásra utaló jelet mutatsz...Délutáni szunya biggrin Volna egy kedves társ számodra. 6 kilónyi tiszta szeretet 4laugh Oké néha nem evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 2:06 pm
Vicces... Minden poén nélkül mondom, hogy annak dacára, hogy (sajnos) ember vagyok, rengeteg olyan tulajdonságom van, ami a macskákra jellemző.
Szeretek aludni. Lustálkodni. Tisztálkodni. Rengeteg rigolyám van. Valódi egyéniség vagyok. Meg... még sok dolog.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 10:33 am
Én minden pénteken alszom egy 2 órát délután és kipihenem a hetet. És ez így van jól, az alvás kellemes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 11:40 am
Mal, erősen emlékeztetsz a macskámra. Ő is rigolyás razz
Bocs ha Ramszesznek szólitalak néha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 6:22 am
Malreni softwarekiller Malreni Az az egyetlen baj, hogy... Nincs Ichiro-nk! crying Én átlagos magasságú vagyok és köbcös, mint Hideki-chan. Yume-chan, meg alacsony és fantasztikusan jó alakja van. Pont, mint Mako-chan. De, sajnos nincs egy nagyon magas és nagyon vékony ismerősünk sem. crying Nagyon vékony van... Nagoyn magas van... De a kettő együtt, sosem jön össe. crying 185 cm / 64 kg ez vagyok én. szerintem magas, és szerintem vékony. persze nézőpont kérdése. Tükörben annak látom magam smile Énekelni is tudok. xd Én, 182 vagyok... 3 centi nem elég. A súlyomról nem nyilatkozom... Nincs 100 fölött, az a lényeg. Hát.., én megpróbáltam smile de ha te nem akarod... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 1:11 am
gonk asszem elnyomtam a nevem.... confused szal nem Takakács hanem Takács twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 3:49 am
softwarekiller Malreni softwarekiller Malreni Az az egyetlen baj, hogy... Nincs Ichiro-nk! crying Én átlagos magasságú vagyok és köbcös, mint Hideki-chan. Yume-chan, meg alacsony és fantasztikusan jó alakja van. Pont, mint Mako-chan. De, sajnos nincs egy nagyon magas és nagyon vékony ismerősünk sem. crying Nagyon vékony van... Nagoyn magas van... De a kettő együtt, sosem jön össe. crying 185 cm / 64 kg ez vagyok én. szerintem magas, és szerintem vékony. persze nézőpont kérdése. Tükörben annak látom magam smile Énekelni is tudok. xd Én, 182 vagyok... 3 centi nem elég. A súlyomról nem nyilatkozom... Nincs 100 fölött, az a lényeg. Hát.., én megpróbáltam smile de ha te nem akarod... cry Lehetsz a C terv. rofl Eredetileg egyik osztálytársam akartam beszervezni. illetve, még mindig azon vagyok. Az a gyerek, tipikus Ichiro. Iszonyat magas. Iszonat vékony és úgy néz ki, hogy... ... hogy fiú létemre rámásznék... Tehát, egy igazi szívtipró adonisz görög isten... Niki is akart hozni egy gyereket, de őt, igazából én... megvétóztam, mert olyan... Maugli feje volt és alacsonyabb volt, mint én... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:55 pm
Hell! én Nagy Tomi vook bec neveim : heart Arashi heart EMOboy, deszkás sulyom: ? háát én is akarom tudni lol magaságom--> 171 cm állat féleségeim : van 1 vadászgörényem Teodor blaugh naon birom az autokat és mindenem a gördeszkázást mrgreen ugyan ugy mint Casanovának... (csak ő nem mondta sad ) töb infot 1enlőre nem tok mondani neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:48 pm
Szia. Malreni vagyok a szupermoderátor. Üdözöllek a magyar Guildben! Légyaktív! Járj sokat ide! Segítünk, ha kell, játsz a játékokkal! Érezd jól magad!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|