Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
BEMUTATKOZOM (IDE ÍRJ ELŐSZÖR!) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Magyar vagy?
Igen
89%
 89%  [ 353 ]
Külföldi, de magyar
8%
 8%  [ 33 ]
Vannak magyar rokonaim
0%
 0%  [ 2 ]
What?!
2%
 2%  [ 8 ]
Total Votes : 396

Akitta-chan

PostPosted: Tue Feb 05, 2008 11:08 pm

Haha! én töb mint kétszer annyi vagyok súlyban, mint Zseli. redface
PostPosted: Wed Feb 06, 2008 11:09 am

softwarekiller
Malreni
Az az egyetlen baj, hogy... Nincs Ichiro-nk! crying Én átlagos magasságú vagyok és köbcös, mint Hideki-chan. Yume-chan, meg alacsony és fantasztikusan jó alakja van. Pont, mint Mako-chan. De, sajnos nincs egy nagyon magas és nagyon vékony ismerősünk sem. crying
Nagyon vékony van... Nagoyn magas van... De a kettő együtt, sosem jön össe. crying

185 cm / 64 kg
ez vagyok én. szerintem magas, és szerintem vékony. persze nézőpont kérdése. Tükörben annak látom magam smile Énekelni is tudok. xd

Az én tükröm torzit és homályos...és úgy énekelek mint egy Spájz Görl razz
De az IQ-m nagyobb mint Paris Hiltoné xd

Zelda76

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Feb 06, 2008 1:52 pm

softwarekiller
Malreni
Az az egyetlen baj, hogy... Nincs Ichiro-nk! crying Én átlagos magasságú vagyok és köbcös, mint Hideki-chan. Yume-chan, meg alacsony és fantasztikusan jó alakja van. Pont, mint Mako-chan. De, sajnos nincs egy nagyon magas és nagyon vékony ismerősünk sem. crying
Nagyon vékony van... Nagoyn magas van... De a kettő együtt, sosem jön össe. crying

185 cm / 64 kg
ez vagyok én. szerintem magas, és szerintem vékony. persze nézőpont kérdése. Tükörben annak látom magam smile Énekelni is tudok. xd

Én, 182 vagyok... 3 centi nem elég. A súlyomról nem nyilatkozom... Nincs 100 fölött, az a lényeg.
PostPosted: Thu Feb 07, 2008 10:03 am

Ez az mindenki, cosplay-re fel! ^^
Mal, egyre kíváncsibban várom a produkciót, remélem, összejön! biggrin

Rhysaleine

Distinct Hunter

9,350 Points
  • Bunny Hoarder 150
  • Forum Sophomore 300
  • Invisibility 100

xXMr_CasanovaXx

PostPosted: Thu Feb 07, 2008 11:39 am

Szasztok cool nevem: Takakács Gergő 3nodding
becenvem: kisgyerek; Ger
korom: 14 whee
lakom: Debrecen
állatok: az osztályom gonk hörcsögöm : Bob heart
sulyom: 40-50 körül
magaság: ------------

nagyábol ennyi! mrgreen
wink üdv.: Ger
PostPosted: Thu Feb 07, 2008 12:36 pm

Üdvözlünk. Érezd jól magad. Játsz és legél aktív! Bocs... most ébredtem föl a délutáni alvásomból... Ezért vagyok szótlan.

~Malreni moderátor~

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Zelda76

PostPosted: Thu Feb 07, 2008 12:48 pm

Húúúúú van egy ifjú Casanovánk! mrgreen

Üdv itten!

Mal egyre több feline származásra utaló jelet mutatsz...Délutáni szunya biggrin
Volna egy kedves társ számodra. 6 kilónyi tiszta szeretet 4laugh
Oké néha nem evil
PostPosted: Thu Feb 07, 2008 2:06 pm

Vicces... Minden poén nélkül mondom, hogy annak dacára, hogy (sajnos) ember vagyok, rengeteg olyan tulajdonságom van, ami a macskákra jellemző.

Szeretek aludni. Lustálkodni. Tisztálkodni. Rengeteg rigolyám van. Valódi egyéniség vagyok. Meg... még sok dolog.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Rhysaleine

Distinct Hunter

9,350 Points
  • Bunny Hoarder 150
  • Forum Sophomore 300
  • Invisibility 100
PostPosted: Fri Feb 08, 2008 10:33 am

Én minden pénteken alszom egy 2 órát délután és kipihenem a hetet. És ez így van jól, az alvás kellemes biggrin
PostPosted: Fri Feb 08, 2008 11:40 am

Mal, erősen emlékeztetsz a macskámra.
Ő is rigolyás razz

Bocs ha Ramszesznek szólitalak néha blaugh

Zelda76

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Sat Feb 09, 2008 6:22 am

Malreni
softwarekiller
Malreni

185 cm / 64 kg

Én, 182 vagyok... 3 centi nem elég. A súlyomról nem nyilatkozom... Nincs 100 fölött, az a lényeg.

Hát.., én megpróbáltam smile
de ha te nem akarod... cry
PostPosted: Sun Feb 10, 2008 1:11 am

gonk asszem elnyomtam a nevem.... confused szal nem Takakács hanem Takács twisted

xXMr_CasanovaXx

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Feb 10, 2008 3:49 am

softwarekiller
Malreni
softwarekiller
Malreni

185 cm / 64 kg

Hát.., én megpróbáltam smile
de ha te nem akarod... cry
Lehetsz a C terv. rofl Eredetileg egyik osztálytársam akartam beszervezni. illetve, még mindig azon vagyok. Az a gyerek, tipikus Ichiro. Iszonyat magas. Iszonat vékony és úgy néz ki, hogy... ... hogy fiú létemre rámásznék... Tehát, egy igazi szívtipró adonisz görög isten...
Niki is akart hozni egy gyereket, de őt, igazából én... megvétóztam, mert olyan... Maugli feje volt és alacsonyabb volt, mint én... sweatdrop
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 12:55 pm

Hell! én Nagy Tomi vook bec neveim : heart Arashi heart EMOboy, deszkás
sulyom: ? háát én is akarom tudni lol
magaságom--> 171 cm
állat féleségeim : van 1 vadászgörényem Teodor blaugh naon birom az autokat és mindenem a gördeszkázást mrgreen ugyan ugy mint Casanovának... (csak ő nem mondta sad ) töb infot 1enlőre nem tok mondani neutral

o--Neyo--o

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 1:48 pm

Szia. Malreni vagyok a szupermoderátor. Üdözöllek a magyar Guildben! Légyaktív! Járj sokat ide! Segítünk, ha kell, játsz a játékokkal! Érezd jól magad!
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games