|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:14 am
Falcone Setsuna Dragonclaw Falcone nie exclaim exclaim exclaim to jest zyła złota ........... poczekaj troche bedzie bogata pluszak cyz lunar xd pluszak .................... zegnam dam odpoczac kompowi godzinke i zaczne sciagac ........... bye bye ................wracam za godzine wink papapaapaappa *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san mam was w du... w nosie a wy nie ?! 3nodding ja mam wszystko w du...nosie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili papa wszystki wychodzącym i czesc wszystkim wchodzącym, ja mykam *przytuuulas for all* ps. setsuna ja bym kotka chetnie od ciebie kupiła, lae chwilowo nie mam kasy... Papa ... Witaj Bee ... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Musze sobie chyba siga zmienic, bo mi sie nie laduje, a wy go widzicie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san mam was w du... w nosie a wy nie ?! nie .... stare ja mam w zadzie tylko całe wszechwświaty i galaktyki ... mam tesh w nosie to czy żyje i kiedy umre ... ale to i tak wszystko jest niewazne .... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kurde... lizak sie juz wycyckal..... hmmm... no to pogryze przynajmniej patyczek ^^ *gryzie patyczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:15 am
YumiTao BeeWolf_san mam was w du... w nosie a wy nie ?! my ciebie tez bejbe xd heart i to bardzo gleboko 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san mam was w du... w nosie a wy nie ?! Co sie stalo ze masz takie podle zdanie o mnie i innych ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Musze sobie chyba siga zmienic, bo mi sie nie laduje, a wy go widzicie ? tak .... widzimy ... a czasem to mi sie wydaje ze słysze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:16 am
Addik Arife Musze sobie chyba siga zmienic, bo mi sie nie laduje, a wy go widzicie ? tak .... widzimy ... a czasem to mi sie wydaje ze słysze xp ja nie widze... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Musze sobie chyba siga zmienic, bo mi sie nie laduje, a wy go widzicie ? nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Addik Arife Musze sobie chyba siga zmienic, bo mi sie nie laduje, a wy go widzicie ? tak .... widzimy ... a czasem to mi sie wydaje ze słysze xp ja nie widze... sweatdrop a ja tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Musze sobie chyba siga zmienic, bo mi sie nie laduje, a wy go widzicie ? tak ...ladny krzyzyk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:17 am
Wiecej osob nie widzi, wiec zmienie PS: Widzial ktos Vykka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|