|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:58 am
]Goth bless[ Falcone a co Kage sciągnełes sobie Ragnaroka question Yup ^_^ Wlasnie mi sie konczy sciagac Sakray 3nodding heart jak to zrobiułes ja tez chce crying .............ja bym se monka zrobił ....... ja chcem ragnaroka ............... jakie programu proxy uzywałes question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:58 am
Falcone Nightcatt jutro chyba listy otwieramy co zwierzaczki? heart ehhh......kurcze brakuje mi 3k do drugie listu stare a mi wogole kasy brakuje na list :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:59 am
*przeglada telegazete na TVP@* O... o 22:40 bedzie o Drakulii, a potem A patrz! Falcone!! O 00:25 bedzie o Tobie! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:59 am
Neilameane *wchodzi, siada na swoim czarnym, obrotowym krzeselku i cycka lizaka* Witam Was ponownie! ^^ siemka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:00 am
Setsuna Dragonclaw Falcone Nightcatt jutro chyba listy otwieramy co zwierzaczki? heart ehhh......kurcze brakuje mi 3k do drugie listu stare a mi wogole kasy brakuje na list :XP trzeba se było wryzury nie zmieniac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:00 am
zegnam, moze jeszcze bede jeszcze dzis o 23:00 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:01 am
Falcone Nightcatt jutro chyba listy otwieramy co zwierzaczki? heart ehhh......kurcze brakuje mi 3k do drugie listu stare ja mam na koncie jakies 6k golda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:01 am
*wynurza sie z czarnej dziury w podlodze* Witajcie *siada w swoim futerkowym fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:02 am
Ozual zegnam, moze jeszcze bede jeszcze dzis o 23:00 xd Narka ... ^^ Witaj Arife... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Falcone Nightcatt jutro chyba listy otwieramy co zwierzaczki? heart ehhh......kurcze brakuje mi 3k do drugie listu stare ja mam na koncie jakies 6k golda no to kup sobie list ................. moze bedzie cos fajnego ........ no chyba ze na cos zbierasz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Setsuna Dragonclaw Falcone Nightcatt jutro chyba listy otwieramy co zwierzaczki? heart ehhh......kurcze brakuje mi 3k do drugie listu stare a mi wogole kasy brakuje na list :XP trzeba se było wryzury nie zmieniac xd aa tam fryz byl stosunkowo tani-tylko 990 xd i cicho ninja moze ktos kupi moj lunar cloak i bede miec kase ninja sprzedac kota-pluszaka czyn ie?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eh..zznikam wpadne potem *przytula all* do potem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Falcone Setsuna Dragonclaw Falcone Nightcatt jutro chyba listy otwieramy co zwierzaczki? heart ehhh......kurcze brakuje mi 3k do drugie listu stare a mi wogole kasy brakuje na list :XP trzeba se było wryzury nie zmieniac xd aa tam fryz byl stosunkowo tani-tylko 990 xd i cicho ninja moze ktos kupi moj lunar cloak i bede miec kase ninja sprzedac kota-pluszaka czyn ie?:> nie exclaim exclaim exclaim to jest zyła złota ........... poczekaj troche bedzie bogata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|