|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 8:55 am
violleta Nightcatt violleta --aQQ ^^ heja ludziska ^^ jak tam? ^^ nudno tam wink eeeh ja od rana sprzatam w piwnicy ^^ ja chce juz tam byc xd bede hmm...siedziec do ranaaa xd jak zawsze =] a co jest w tej piwnicy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 8:55 am
violleta Nightcatt violleta --aQQ ^^ heja ludziska ^^ jak tam? ^^ nudno tam wink eeeh ja od rana sprzatam w piwnicy ^^ ja chce juz tam byc xd bede hmm...siedziec do ranaaa xd jak zawsze =] to znaczy bede sobie tam mieszkac ^^ mam tam pokoik na lato =] no i chodzi mi oto ze mnie tam nie ogranicza mamusia do ktorej mam siedziec przed kompem ^^ hihi xd no i mozna wychodzic przez okno...ale ja taka nie jestem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 8:57 am
violleta violleta Nightcatt violleta --aQQ ^^ heja ludziska ^^ jak tam? ^^ nudno tam wink eeeh ja od rana sprzatam w piwnicy ^^ ja chce juz tam byc xd bede hmm...siedziec do ranaaa xd jak zawsze =] to znaczy bede sobie tam mieszkac ^^ mam tam pokoik na lato =] no i chodzi mi oto ze mnie tam nie ogranicza mamusia do ktorej mam siedziec przed kompem ^^ hihi xd no i mozna wychodzic przez okno...ale ja taka nie jestem biggrin ojej w piwnicy eek ja mam straszna piwnice pajaki itd neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 8:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 8:59 am
Quili siema..... *wyciąga z kieszeni mega pak chusteczek chigienicznych, pociera swzerwony zapuchnięty nosek* kocham katar, normalnie kocham.... xp wiem co przezywasz confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:03 am
Nightcatt o jej w piwnicy eek ja mam straszna piwnice pajaki itd neutral ale spokojnie ^^ to sa dwa pokoje i kotlownia..normalne pokoje ^^ jak w mieszkaniu =] jakby byly tam pajaki itp to by mnie tam nie bylo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:04 am
violleta Nightcatt o jej w piwnicy eek ja mam straszna piwnice pajaki itd neutral ale spokojnie ^^ to sa dwa pokoje i kotlownia..normalne pokoje ^^ jak w mieszkaniu =] jakby byly tam pajaki itp to by mnie tam nie bylo wink aaa to rozumiem i pozwalam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:05 am
*wpada przez dziure w dachu prosto na swoj czerwony kudlaty fotel* *otrzepuje sie z kurzu* siemanooooooooooooo all 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:06 am
violleta Nightcatt o jej w piwnicy eek ja mam straszna piwnice pajaki itd neutral ale spokojnie ^^ to sa dwa pokoje i kotlownia..normalne pokoje ^^ jak w mieszkaniu =] jakby byly tam pajaki itp to by mnie tam nie bylo wink o własnie, zimna piwnica i komputer- dawcy mojego kataru.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:07 am
Marlly *wpada przez dziure w dachu prosto na swoj czerwony kudlaty fotel* *otrzepuje sie z kurzu* siemanooooooooooooo all 4laugh 4laugh 4laugh hej.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:07 am
Quili violleta Nightcatt o jej w piwnicy eek ja mam straszna piwnice pajaki itd neutral ale spokojnie ^^ to sa dwa pokoje i kotlownia..normalne pokoje ^^ jak w mieszkaniu =] jakby byly tam pajaki itp to by mnie tam nie bylo wink o własnie, zimna piwnica i komputer- dawcy mojego kataru.... sweatdrop Ty tez bytujesz w piwnicy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:08 am
Quili violleta Nightcatt o jej w piwnicy eek ja mam straszna piwnice pajaki itd neutral ale spokojnie ^^ to sa dwa pokoje i kotlownia..normalne pokoje ^^ jak w mieszkaniu =] jakby byly tam pajaki itp to by mnie tam nie bylo wink o własnie, zimna piwnica i komputer- dawcy mojego kataru.... sweatdrop ee ale ja tam dopiero ide jak bedzie cieplej ^^ Witam Cie *tuli* Marlly...heja ^^ cos ty tam robila na dachu?! confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|