|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:15 am
Ryhol Co wy wszystkie w tych majtach lazicie xp bo sa ladne (??) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Widze Chris, ze podoba Ci sie fryz a'la Duo Maxwell z Gundam Wing... *wskakuje na ciezki wiktorianski fotel i spoglada na Ib* no podoba mi sie w realu podobnie chodze... w kitce albo w zaplecionych... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ryhol Co wy wszystkie w tych majtach lazicie xp bo jest goraco !! 4laugh majty RLZ !! xd brak majtek tez jest fajny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:16 am
]Goth bless[ Widze Chris, ze podoba Ci sie fryz a'la Duo Maxwell z Gundam Wing... *wskakuje na ciezki wiktorianski fotel i spoglada na Ib* Heja! ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:19 am
Każdy by tak chciał umieć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:20 am
Witam ponownie! I zapraszam na mojego questa i dofinansowanie przy okazji wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:21 am
Katka1989 Każdy by tak chciał umieć xp Ale ja MUSZE tak umiec... bez tego sie nie obejdzie... bede cwiczyl do zasranej smierci, zeby moc rysowac jak sensei Royo cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:21 am
[LINKIN] Witam ponownie! I zapraszam na mojego questa i dofinansowanie przy okazji wink biggrin Heja razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:22 am
]Goth bless[ Katka1989 Każdy by tak chciał umieć xp Ale ja MUSZE tak umiec... bez tego sie nie obejdzie... bede cwiczyl do zasranej smierci, zeby moc rysowac jak sensei Royo cry jak to MUSISZ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:23 am
[LINKIN] Witam ponownie! I zapraszam na mojego questa i dofinansowanie przy okazji wink biggrin witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wlatuje przez okno i zmienia sie w vamipra* witam wszystkich *uklon do pasa, po czym odlatuje na strych do swojego labolatorium*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper *wlatuje przez okno i zmienia sie w vamipra* witam wszystkich *uklon do pasa, po czym odlatuje na strych do swojego labolatorium* Hiya xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:24 am
Katka1989 ]Goth bless[ Katka1989 Każdy by tak chciał umieć xp Ale ja MUSZE tak umiec... bez tego sie nie obejdzie... bede cwiczyl do zasranej smierci, zeby moc rysowac jak sensei Royo cry jak to MUSISZ? razz Po prostu... chce zostawic po sobie cos wspanialego, trwalego, chce oprocz milych wspomnien zostawic odcisk swojej duszy, bo na tym polega spelnione zycie... musze tak rysowac... i daze do tego, bede dazyl i nie poddam sie do jasnej cholery.. scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|