|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:58 am
wired_00 Falcone wired_00 masakra? eek krew? eek ........ blaugh EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty sie ni masz z czego cieszyc ............... bo to ma byc kocenie na nowych osobnikach twisted *mjowi do siebie szeptem* nie zabijaj nie znecaj sie na d slabszymi .... niebądz taki ostry! a wszysy przechodzili ten chrzest? hm? ja jestem zawsze nie mily dla tych osob ktorych nie znam stare a ciebie nie znam .......... moze kiedys sie do ciebie przekonam ale narazie..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzy!!*Wiesza mu się na Szyii* cześć *przytula* ślicznie wyglądasz w tym t-shircie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siema wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[madog] Labudziak Sei chan Hejka Dest!!! Labu i Falcone chcę zrobić masakre na nowych crying nie maskare, tylko chrzest ^_^ Muezzin do broni, chcą nas kocić, nie damy się. *ujawnia swe magiczne zdolniści wyczarowując aurę ochrony przed złem i tworzy kulę ognia w dłoni* no który wyskoczy? co? eek koty myślą że kulą ognia mogą coś zrobić sweatdrop poza tym zrobiłeś aurę ochrony przed złem nie przed polakami więc nic ci nie da
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:59 am
heh..... *siada na leżaku* no to zaczynajcie to kocenie *podpiera se rękoma głowe i patrzy na ziemie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Sayokun cze wszystkim masakra??? eek ... xd ja chcem tu tylko pokocic nowych a wszyscy mysla ze ja ich zabije czy co a ja przeciez wcale nie jestem psychopata................. no dobra jestem psychopata ale dzisiaj nie mam chumoru stare moge pomudz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzy!!*Wiesza mu się na Szyii* cześć *przytula* ślicznie wyglądasz w tym t-shircie Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[madog] Labudziak Sei chan Hejka Dest!!! Labu i Falcone chcę zrobić masakre na nowych crying nie maskare, tylko chrzest ^_^ Muezzin do broni, chcą nas kocić, nie damy się. *ujawnia swe magiczne zdolniści wyczarowując aurę ochrony przed złem i tworzy kulę ognia w dłoni* no który wyskoczy? co? pokarz co potrawisz twisted nie boje sie takich "amatorow" jak ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:00 am
czesc ludzie co sie dzieje? jak tam u Was szkoła juz niedługo, co czujecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:00 am
Falcone wired_00 Falcone wired_00 masakra? eek krew? eek ........ blaugh EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty sie ni masz z czego cieszyc ............... bo to ma byc kocenie na nowych osobnikach twisted *mjowi do siebie szeptem* nie zabijaj nie znecaj sie na d slabszymi .... niebądz taki ostry! a wszysy przechodzili ten chrzest? hm? ja jestem zawsze nie mily dla tych osob ktorych nie znam stare a ciebie nie znam .......... moze kiedys sie do ciebie przekonam ale narazie.......... spoko , a ja jestem przyzwyczajona do krytyki , znecania sie nademna i takich tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:01 am
*Nad basen podchodzi Mei* Mój wilczek przyszedł się przywitać!!!
Ozzy to jest nowa maskotka gildii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:03 am
Dabster siema wszystkim !!!!!!!!!!!!!!! cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:04 am
adusia czesc ludzie co sie dzieje? jak tam u Was szkoła juz niedługo, co czujecie? 1 cześć 2 nie wiem co się dzieje 3 ja lubie szkołe więc się ciesze że się zaczyna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wstaje z leżaka* no zaczynajcie , chce mieć to już za sobą .. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No na Araba z domieszką POLISKIEJ krwi to nie ma sposobu. Uwaga będe gryzł scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|