|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:35 am
d-l-a-c-z-e-g-o n-i-e m-o-g-e k-u-p-i-c m-o-i-c-h w-a-r-k-o-c-z-y-k-o-w !!!! scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:36 am
Nightcatt Christoff_Gangrell Kobiety... zobacza niemowlaka i sie im od razu zachciewa... blaugh (joke sweatdrop ) Kiedy przyjezdzasz? Jak dobrze pojdzie to w czwartek u was jestem... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:36 am
Illune d-l-a-c-z-e-g-o n-i-e m-o-g-e k-u-p-i-c m-o-i-c-h w-a-r-k-o-c-z-y-k-o-w !!!! scream scream bo cos zepsułas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:37 am
YumiTao Illune d-l-a-c-z-e-g-o n-i-e m-o-g-e k-u-p-i-c m-o-i-c-h w-a-r-k-o-c-z-y-k-o-w !!!! scream scream bo cos zepsułas xd NIC NIE ZEPSULAM!!! PISZE MI ZE NIE MAM KASY!!! A MAM scream bez warkoczykow czuje sie taka...taka....inna crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:39 am
Illune YumiTao Illune d-l-a-c-z-e-g-o n-i-e m-o-g-e k-u-p-i-c m-o-i-c-h w-a-r-k-o-c-z-y-k-o-w !!!! scream scream bo cos zepsułas xd NIC NIE ZEPSULAM!!! PISZE MI ZE NIE MAM KASY!!! A MAM scream bez warkoczykow czuje sie taka...taka....inna crying O_o ja ma to samo stare chciałm sobie kupic czapke a mi wyskakuje ze mam 0 goldów ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:40 am
YumiTao Illune YumiTao Illune d-l-a-c-z-e-g-o n-i-e m-o-g-e k-u-p-i-c m-o-i-c-h w-a-r-k-o-c-z-y-k-o-w !!!! scream scream bo cos zepsułas xd NIC NIE ZEPSULAM!!! PISZE MI ZE NIE MAM KASY!!! A MAM scream bez warkoczykow czuje sie taka...taka....inna crying O_o ja ma to samo stare chciałm sobie kupic czapke a mi wyskakuje ze mam 0 goldów ... wole byc lysa...niz miec tego czupa czupsa jak to Pisiu powiedzial..na glowie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:41 am
Illune YumiTao Illune YumiTao Illune d-l-a-c-z-e-g-o n-i-e m-o-g-e k-u-p-i-c m-o-i-c-h w-a-r-k-o-c-z-y-k-o-w !!!! scream scream bo cos zepsułas xd NIC NIE ZEPSULAM!!! PISZE MI ZE NIE MAM KASY!!! A MAM scream bez warkoczykow czuje sie taka...taka....inna crying O_o ja ma to samo stare chciałm sobie kupic czapke a mi wyskakuje ze mam 0 goldów ... wole byc lysa...niz miec tego czupa czupsa jak to Pisiu powiedzial..na glowie xd moge ci pomuc przy zjadaniu czupa czupsa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:42 am
YumiTao moge ci pomuc przy zjadaniu czupa czupsa xd Okay *nachyla glowe do Yumi* xd truskawkowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:44 am
Illune YumiTao moge ci pomuc przy zjadaniu czupa czupsa xd Okay *nachyla glowe do Yumi* xd truskawkowe. mniami xd tylo sie zastanawiam co to sa te białe dodatki ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:45 am
Illune YumiTao moge ci pomuc przy zjadaniu czupa czupsa xd Okay *nachyla glowe do Yumi* xd truskawkowe. rozwalamy sklep xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:46 am
Nightcatt Illune YumiTao moge ci pomuc przy zjadaniu czupa czupsa xd Okay *nachyla glowe do Yumi* xd truskawkowe. rozwalamy sklep xd xd Yumi mzoe krusza ci sie zeby? xd ej no ale piszcie wiecej ja tutaj jestem ostatni raz przez zaglada gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:48 am
Illune Nightcatt Illune YumiTao moge ci pomuc przy zjadaniu czupa czupsa xd Okay *nachyla glowe do Yumi* xd truskawkowe. rozwalamy sklep xd xd Yumi mzoe krusza ci sie zeby? xd ej no ale piszcie wiecej ja tutaj jestem ostatni raz przez zaglada gonk przez co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|