|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:40 pm
Kiray Lethiel Kiray o tej porze to juz malo kto jest najczesciej zostaje tylko ja i Ozz jednak On jest teraz zajety i nie moze przyjsc ech.. moze jeszcze ktos przylezie xd *wlazi na szafe* ninja nie sadze po co wchodzisz na szafe, chyba sie mnie nie obawiasz?? nu nu.. wtedy wlazlabym na eme.. *patrzy na soofit* szczątki zyrandola sweatdrop *staje na krawędzi szafy* 4laugh whee *skok na sterte poduszek* mrrraaauurr xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:44 pm
Kiray *patrzy na zyrandol* hehe dobrze ze sie go pozbylem uwazaj bo moze Ci sie stac krzywda *ladooje wśrood poduszek* whee krzywda ?? .. od skakania na poduszki ?? .. nie sądze blaugh *zlazi z poduch i wdrapooje mu sie na glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:45 pm
Han Solo: Who are you? Princess Leia: Someone who loves you.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:46 pm
C-3PO: Wonderful. We are now a part of the tribe. [an Ewok hugs Han] Han Solo: Just what I always wanted.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:47 pm
Lethiel Kiray *patrzy na zyrandol* hehe dobrze ze sie go pozbylem uwazaj bo moze Ci sie stac krzywda *ladooje wśrood poduszek* whee krzywda ?? .. od skakania na poduszki ?? .. nie sądze blaugh *zlazi z poduch i wdrapooje mu sie na glowe* a jak by ktos porozrzucal przez przypadek poduszki?? *przez przypadek rozrzuca poduszki* musial bym Cie lapac wygodnie na mojej glowce??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:48 pm
racqel Han Solo: Who are you? Princess Leia: Someone who loves you. xd xd xd .. tja.. ona tesh jest dziwna.. pasooją do siebie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:05 pm
tak latwo ci ze mna nie pojdzie, moj mail musi byc ostatni !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:06 pm
no, to na dobranoc :
C-3PO: Oh R2, why do you have to be so frail?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:06 pm
racqel tak latwo ci ze mna nie pojdzie, moj mail musi byc ostatni ! ale o co chodzi?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:09 pm
Kiray racqel tak latwo ci ze mna nie pojdzie, moj mail musi byc ostatni ! ale o co chodzi?? xd maszcilos ! poddaje sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:12 pm
racqel Kiray racqel tak latwo ci ze mna nie pojdzie, moj mail musi byc ostatni ! ale o co chodzi?? xd maszcilos ! poddaje sie. i bardzo dobrze ja jednak jeszcze troszke posiedze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|