|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:01 pm
Silver_day Aidanna opcy w sumie zrobic konkurs na najlepsze majtki gildii...... to nie bylo by takie glupie...... a co wygra zwyciezczyni xp kazdy chlopak z gildii da 10g i ta ktora wygra je dostanie biggrin ja moge nawet kota dorzucic albo co....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel sie wymeczylem, ledwo mi palce sie ruszaja. ale skurcz zlapalem w lydce i jeszcze nabralem ochoty na spacerek i w sumie dobrze, po po drodze do domu jest Manchester Academy a dzisiaj wlasnie grali The Music to siedlem sobie obok szybu wentylacyjnego i troche posluchalem... Ech ty to tam masz atrakcje... Avsko :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
silver day uwazaj z cytatami ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:02 pm
Aidanna silver day uwazaj z cytatami ninja a no faktycznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Delein Sereg-Run No niby nie ma, ale jak widac mozna XD Każdy orze jak morze, ne? xd On chyba tylko tak moze... ==' Musimy z nim poważnie pogadać whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day kazdy chlopak z gildii da 10g i ta ktora wygra je dostanie biggrin dobry pomysl, ale proponuje wyzsza stawke, zeby bylo o co powalczyc, i mozemy system pucharowy zrobic, eliminacje i w koncu final z osobna strona z DUZYMI zdjeciami (dreamer)...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:03 pm
ide spac wiec wszystkim tu zebranym BAMBOOOOOCHA!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat wybiła godzina 00:00 ninja godzina dooch�w ninja Wszyscy zginiemy! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
powiedzcie mi czy zmienic fryzoorkę czy w takiej mi dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Silver_day Aidanna opcy w sumie zrobic konkurs na najlepsze majtki gildii...... to nie bylo by takie glupie...... a co wygra zwyciezczyni xp kazdy chlopak z gildii da 10g i ta ktora wygra je dostanie biggrin ja moge nawet kota dorzucic albo co....... mrgreen Kota? Heeej, ja uwielbiam koty! Cholera.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kude no musze juz isc na razie wszystkim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:05 pm
Delein Ech ty to tam masz atrakcje... Avsko :] Joop! plumm! ale wcale tak rozowo nie jest, mialem sie jutro przeprowadzac a tu mi dziewczyna pisze, ze dopiero za tydzien, bo sie pomylila, i wez tu teraz wszystko odkrecaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|