|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:55 pm
Aidanna Silver_day Aidanna co?? naprawde jestes dziwny eek jejku no wenus to patronka milosci heart jak bym niewiedziala... domokun no to niw mow ze jestem dziwny tylko zakochany choziaz teraz nie mam czasu na randki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:56 pm
Silver_day Aidanna Silver_day Aidanna co?? naprawde jestes dziwny eek jejku no wenus to patronka milosci heart jak bym niewiedziala... domokun no to niw mow ze jestem dziwny tylko zakochany choziaz teraz nie mam czasu na randki straaaszne... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:56 pm
Delein Sereg-Run Delein Nu, to racja... Ale pan M. ma jakies odchylenia...zoofilia, potem nekrofilia...sorry nie mogłam się powstrzymać XDDD O Ty potworo wstretna! Ale kurcze masz racje i to jest najgorsze... buhaha xd No a jak to inaczej nazwać? Nie ma czegoś takiego jak nieprzytomnościofilia XD No niby nie ma, ale jak widac mozna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:57 pm
Illune Delein opcy ty sie nie smiej ale tez odpowiadaj! 3nodding Co to konkurs jakiś? blaugh jaka nagroda? xd 3nodding w sumie zrobic konkurs na najlepsze majtki gildii...... to nie bylo by takie glupie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Silver_day Aidanna Silver_day Aidanna co?? naprawde jestes dziwny eek jejku no wenus to patronka milosci heart jak bym niewiedziala... domokun no to niw mow ze jestem dziwny tylko zakochany choziaz teraz nie mam czasu na randki straaaszne... rolleyes no dokladnie (uroki liceum)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run No niby nie ma, ale jak widac mozna XD Każdy orze jak morze, ne? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kitty ShadowCat wr�ciłam bo was kocham xd now playing: system of a down- pluck 3nodding Pis ^^v Słuchałam sobie dzisiaj nowej płytki Systemu...bardzo sympatyczna 3nodding ja sobie ściągam nagrania.... biggrin now playing: system of a down- ******** the system 4laugh 4laugh 4laugh heart jak ja to kocham 4laugh <******** the ******** the ******** the system... 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Illune Delein opcy ty sie nie smiej ale tez odpowiadaj! 3nodding Co to konkurs jakiś? blaugh jaka nagroda? xd 3nodding w sumie zrobic konkurs na najlepsze majtki gildii...... to nie bylo by takie glupie...... a co wygra zwyciezczyni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:58 pm
opcy Illune Delein opcy ty sie nie smiej ale tez odpowiadaj! 3nodding Co to konkurs jakiś? blaugh jaka nagroda? xd 3nodding w sumie zrobic konkurs na najlepsze majtki gildii...... to nie bylo by takie glupie...... No ale zeby bylo wiarygodnie, to by trzeba bylo dac zdjecia majtek ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:58 pm
opcy Illune Delein opcy ty sie nie smiej ale tez odpowiadaj! 3nodding Co to konkurs jakiś? blaugh jaka nagroda? xd 3nodding w sumie zrobic konkurs na najlepsze majtki gildii...... to nie bylo by takie glupie...... szczerze? to byloby bardzo glupie xd ide spac jutro bede sie musiala uzerac z bachorami gonk ktore ostatnim razem zerwaly mi tapete z pokoju i spowodowaly u mniekrwotok z nosa xd gonk CZEKA MNIE WOJNA xd xd xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:59 pm
sie wymeczylem, ledwo mi palce sie ruszaja. ale skurcz zlapalem w lydce i jeszcze nabralem ochoty na spacerek i w sumie dobrze, po po drodze do domu jest Manchester Academy a dzisiaj wlasnie grali The Music to siedlem sobie obok szybu wentylacyjnego i troche posluchalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sereg-Run No niby nie ma, ale jak widac mozna XD Każdy orze jak morze, ne? xd On chyba tylko tak moze... =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote: No ale zeby bylo wiarygodnie, to by trzeba bylo dac zdjecia majtek ;P to bylo by dziwne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna opcy Illune Delein opcy ty sie nie smiej ale tez odpowiadaj! 3nodding Co to konkurs jakiś? blaugh jaka nagroda? xd 3nodding w sumie zrobic konkurs na najlepsze majtki gildii...... to nie bylo by takie glupie...... a co wygra zwyciezczyni xp kazdy chlopak z gildii da 10g i ta ktora wygra je dostanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:01 pm
Aidanna Quote: No ale zeby bylo wiarygodnie, to by trzeba bylo dac zdjecia majtek ;P to bylo by dziwne xp Ja bym sie na to nie pisala XD Mraf 3nodding Majk Oldfild heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|