|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:49 pm
Delein Ibris Delein No! Już myślałam, że znowu ktoś go w lodówce zamknął... whee Na jednej imprezie, ktos zamknal kotka w zamrazalniku... xd A u nas gwałcono króliki XD W sumie to moglismy sie krolika zapytac, czy byl zadowolony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:50 pm
ty sie nie smiej ale tez odpowiadaj! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:50 pm
Sereg-Run Delein Ibris Delein No! Już myślałam, że znowu ktoś go w lodówce zamknął... whee Na jednej imprezie, ktos zamknal kotka w zamrazalniku... xd A u nas gwałcono króliki XD W sumie to moglismy sie krolika zapytac, czy byl zadowolony... Nu, to racja... Ale pan M. ma jakies odchylenia...zoofilia, potem nekrofilia...sorry nie mogłam się powstrzymać XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:51 pm
co?? naprawde jestes dziwny eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Sereg-Run Witam Cie mezczyzno z albatrosem whee hejhej...... jakie masz majtki? mrgreen Moja slodka tajemnica xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ty sie nie smiej ale tez odpowiadaj! 3nodding zapytaj sie Ozza...on wie xd moze zamiast "jakie masz majtki" zacznij pytac o stanik? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ty sie nie smiej ale tez odpowiadaj! 3nodding Co to konkurs jakiś? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:52 pm
Delein opcy ty sie nie smiej ale tez odpowiadaj! 3nodding Co to konkurs jakiś? blaugh jaka nagroda? xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Nu, to racja... Ale pan M. ma jakies odchylenia...zoofilia, potem nekrofilia...sorry nie mogłam się powstrzymać XDDD O Ty potworo wstretna! Ale kurcze masz racje i to jest najgorsze... buhaha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Delein opcy ty sie nie smiej ale tez odpowiadaj! 3nodding Co to konkurs jakiś? blaugh jaka nagroda? xd 3nodding ninja lepeij sie go niepytaj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:53 pm
Aidanna co?? naprawde jestes dziwny eek jejku no wenus to patronka milosci heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:53 pm
Kitty ShadowCat wr�ciłam bo was kocham xd now playing: system of a down- pluck 3nodding Pis ^^v Słuchałam sobie dzisiaj nowej płytki Systemu...bardzo sympatyczna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:54 pm
Silver_day Aidanna co?? naprawde jestes dziwny eek jejku no wenus to patronka milosci heart jak bym niewiedziala... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:55 pm
Sereg-Run Delein Nu, to racja... Ale pan M. ma jakies odchylenia...zoofilia, potem nekrofilia...sorry nie mogłam się powstrzymać XDDD O Ty potworo wstretna! Ale kurcze masz racje i to jest najgorsze... buhaha xd No a jak to inaczej nazwać? Nie ma czegoś takiego jak nieprzytomnościofilia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|