|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:44 pm
Aidanna Silver_day Aidanna Quote: *mlak* ciebie nieznam xp ninja to poznasz w nocy twisted (a poza tym ja juz tutaj dlugo) czemu w nocu?? no a co czy noce nie sa fajne gwiazdy i cos jeszcze innego (ale tego nie moge powiedziec) twisted *patrzy z przerazeniem...* dziwny jestes eek nie tylko od 1miesiaca na randce nie bylem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Silver_day Aidanna Quote: *mlak* ciebie nieznam xp ninja to poznasz w nocy twisted (a poza tym ja juz tutaj dlugo) czemu w nocu?? no a co czy noce nie sa fajne gwiazdy i cos jeszcze innego (ale tego nie moge powiedziec) twisted xd dzisiaj sie cos dziwnego dzieje z ludzmi.bo pelnia chyba jest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Delein No! Już myślałam, że znowu ktoś go w lodówce zamknął... whee Na jednej imprezie, ktos zamknal kotka w zamrazalniku... i po cos to napisala.... xp powinni jego wsadzic do tego zamrazalnika xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:45 pm
Ibris Delein No! Już myślałam, że znowu ktoś go w lodówce zamknął... whee Na jednej imprezie, ktos zamknal kotka w zamrazalniku... xd A u nas gwałcono króliki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:45 pm
Silver_day Aidanna Silver_day Aidanna Quote: *mlak* ciebie nieznam xp ninja to poznasz w nocy twisted (a poza tym ja juz tutaj dlugo) czemu w nocu?? no a co czy noce nie sa fajne gwiazdy i cos jeszcze innego (ale tego nie moge powiedziec) twisted *patrzy z przerazeniem...* dziwny jestes eek nie tylko od 1miesiaca na randce nie bylem crying oj straszne.... a ja juz niepamietam kiedy bylam ostatnio na randce ninja PAA kiart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:46 pm
Aidanna Illune Silver_day Aidanna Quote: *mlak* ciebie nieznam xp ninja to poznasz w nocy twisted (a poza tym ja juz tutaj dlugo) czemu w nocu?? no a co czy noce nie sa fajne gwiazdy i cos jeszcze innego (ale tego nie moge powiedziec) twisted xd dzisiaj sie cos dziwnego dzieje z ludzmi. bo pelnia chyba jest ninja Heh...mozliwe ^__^ zaraz padne na klawiature....ale nie moge spac...bo jak zasne to sie obudze jutro a ja taaak baaardzo nie chce jutra gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Illune Silver_day Aidanna Quote: *mlak* ciebie nieznam xp ninja to poznasz w nocy twisted (a poza tym ja juz tutaj dlugo) czemu w nocu?? no a co czy noce nie sa fajne gwiazdy i cos jeszcze innego (ale tego nie moge powiedziec) twisted xd dzisiaj sie cos dziwnego dzieje z ludzmi. bo pelnia chyba jest ninja to wenus tak dziala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok ja uciekam z Gaii..jestem na GG jak co ^^ Milych nocnych pogaduszek ^^ *kiwa lapka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:47 pm
violleta ok ja uciekam z Gaii..jestem na GG jak co ^^ Milych nocnych pogaduszek ^^ *kiwa lapka* papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ibris Delein No! Już myślałam, że znowu ktoś go w lodówce zamknął... whee Na jednej imprezie, ktos zamknal kotka w zamrazalniku... xd A u nas gwałcono króliki XD Obklejone tasma? wink xd I gdzie wy macie tego ksienszyca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Eh ... ja zmykam ... ..musze sie porzadnie wyspac za caly tydzien ... ...Dobranoc Wszystkim ... 4laugh Dobranoc! *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Witam Cie mezczyzno z albatrosem whee hejhej...... jakie masz majtki? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:48 pm
opcy Sereg-Run Witam Cie mezczyzno z albatrosem whee hejhej...... jakie masz majtki? mrgreen standardowe pytanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:49 pm
Illune opcy Sereg-Run Witam Cie mezczyzno z albatrosem whee hejhej...... jakie masz majtki? mrgreen standardowe pytanie xd wlasnie mialam to powiedziec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:49 pm
Ibris Delein Ibris Delein No! Już myślałam, że znowu ktoś go w lodówce zamknął... whee Na jednej imprezie, ktos zamknal kotka w zamrazalniku... xd A u nas gwałcono króliki XD Obklejone tasma? wink xd I gdzie wy macie tego ksienszyca? Nie ma pełni dzisiaj, jest jutro albo pojutre, jakoś tak :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|