|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:39 pm
Sereg-Run Delein Sereg-Run Dobry wieczor wszystkim! smile Bry-do-czór-wie! Jol djuud! :* Koza z Tobą!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Delein Sereg-Run Dobry wieczor wszystkim! smile Bry-do-czór-wie! Jol djuud! :* oi! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Sereg-Run Dobry wieczor wszystkim! smile witaj ...^^ blaugh O ave! *uklon* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:40 pm
opcy Delein *przytula* Zawsze możesz na mnie liczyć xd mrgreen Jupi! mrgreen Hura! Gdzie masz Albatrosa? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:40 pm
Quote: *mlak* ciebie nieznam xp ninja to poznasz w nocy twisted (a poza tym ja juz tutaj dlugo)czemu w nocu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:41 pm
Delein opcy Delein *przytula* Zawsze możesz na mnie liczyć xd mrgreen Jupi! mrgreen Hura! Gdzie masz Albatrosa? blaugh w kieszeni...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:41 pm
Delein Sereg-Run Delein Sereg-Run Dobry wieczor wszystkim! smile Bry-do-czór-wie! Jol djuud! :* Koza z Tobą! *spiewa*I z duchem Twoim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:42 pm
opcy Delein opcy Delein *przytula* Zawsze możesz na mnie liczyć xd mrgreen Jupi! mrgreen Hura! Gdzie masz Albatrosa? blaugh w kieszeni...... 3nodding No! Już myślałam, że znowu ktoś go w lodówce zamknął... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:42 pm
Aidanna Quote: *mlak* ciebie nieznam xp ninja to poznasz w nocy twisted (a poza tym ja juz tutaj dlugo) czemu w nocu?? no a co czy noce nie sa fajne gwiazdy i cos jeszcze innego (ale tego nie moge powiedziec) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:43 pm
Silver_day Aidanna Quote: *mlak* ciebie nieznam xp ninja to poznasz w nocy twisted (a poza tym ja juz tutaj dlugo) czemu w nocu?? no a co czy noce nie sa fajne gwiazdy i cos jeszcze innego (ale tego nie moge powiedziec) twisted *patrzy z przerazeniem...* dziwny jestes eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Sereg-Run Delein Sereg-Run Dobry wieczor wszystkim! smile Bry-do-czór-wie! Jol djuud! :* oi! 3nodding Witam Cie mezczyzno z albatrosem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein No! Już myślałam, że znowu ktoś go w lodówce zamknął... whee Na jednej imprezie, ktos zamknal kotka w zamrazalniku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Aidanna Quote: *mlak* ciebie nieznam xp ninja to poznasz w nocy twisted (a poza tym ja juz tutaj dlugo) czemu w nocu?? no a co czy noce nie sa fajne gwiazdy i cos jeszcze innego (ale tego nie moge powiedziec) twisted xd dzisiaj sie cos dziwnego dzieje z ludzmi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run *spiewa*I z duchem Twoim! Ameee-eeen kurde balans kwak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:44 pm
Eh ... ja zmykam ...
..musze sie porzadnie wyspac za caly tydzien ...
...Dobranoc Wszystkim ...
4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |