|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:21 pm
opcy Aidanna oj drogo eek ja teraz staram sobie kupic nitemare scarf xp ale to jeeeeeeeeeeeszcze dluuuuuuuugo potrfa bo mam dobiero 1k a potzrbuje okolo 700k exclaim a ja nie zbieram na nic....... a mam juz 3k...... mrgreen ja zbieram na angelic sash.....buahaha. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart NIc ... blaugh crying crying crying gonk cry cry crying uuuuu.... *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:22 pm
Aidanna oj drogo eek ja teraz staram sobie kupic nitemare scarf xp ale to jeeeeeeeeeeeszcze dluuuuuuuugo potrfa bo mam dobiero 1k a potzrbuje okolo 700k exclaim Bez przesady ... 550k ... po tyle one teraz chodza ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:22 pm
Lethiel Aidanna hejka wszystkim... eghem... BAMBOOCHA!!! O Lei widze ze tez zmienilas wryzurke 4laugh bamboocha !! 4laugh heart *pac ja bioderkiem* witaj 4laugh ładna fryzoorka wink a jak 4laugh oryginalana... bo taka co ty masz to widze juz z 5 osobe dzis... bez obrazy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:23 pm
Aidanna Lethiel Aidanna hejka wszystkim... eghem... BAMBOOCHA!!! O Lei widze ze tez zmienilas wryzurke 4laugh bamboocha !! 4laugh heart *pac ja bioderkiem* witaj 4laugh ładna fryzoorka wink a jak 4laugh oryginalana... bo taka co ty masz to widze juz z 5 osobe dzis... bez obrazy ninja wiem.. sad dlatego sie wachalam strashnie :/ .. ale bardzo mi sie podoba.. bo wyglada jak moja dawna fryzoorka.. tylko łkadniejsza 3nodding .. tylko wlasnie gloopio ze pelno osoob taka tesh ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:24 pm
Kiart Aidanna oj drogo eek ja teraz staram sobie kupic nitemare scarf xp ale to jeeeeeeeeeeeszcze dluuuuuuuugo potrfa bo mam dobiero 1k a potzrbuje okolo 700k exclaim Bez przesady ... 550k ... po tyle one teraz chodza ...^^ ale mi roznica.... i tak tyle nieuzbiram xp wole kupowac sobie pinkboxy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wrocilam xd tesknil ktos? blaugh a gdzie Ozz? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crying crying crying przytuuuuuuul mnie!!!!!!!!!! crying crying crying Novik miał wypadek na motorzeeeeee!!!!!!!!!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Aidanna Lethiel Aidanna hejka wszystkim... eghem... BAMBOOCHA!!! O Lei widze ze tez zmienilas wryzurke 4laugh bamboocha !! 4laugh heart *pac ja bioderkiem* witaj 4laugh ładna fryzoorka wink a jak 4laugh oryginalana... bo taka co ty masz to widze juz z 5 osobe dzis... bez obrazy ninja wiem.. sad dlatego sie wachalam strashnie :/ .. ale bardzo mi sie podoba.. bo wyglada jak moja dawna fryzoorka.. tylko łkadniejsza 3nodding .. tylko wlasnie gloopio ze pelno osoob taka tesh ma crying Nie martw sie ja zaniedlugo swoja zmieia na moje warkoczyki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:25 pm
Jaswinder crying crying crying przytuuuuuuul mnie!!!!!!!!!! crying crying crying Novik miał wypadek na motorzeeeeee!!!!!!!!!! crying crying crying oj oj ..niedobrze..ale wszystko ok z nim? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:25 pm
Jaswinder crying crying crying przytuuuuuuul mnie!!!!!!!!!! crying crying crying Novik miał wypadek na motorzeeeeee!!!!!!!!!! crying crying crying o moj boshe!!! eek zyje jeszcze!!!! *mocny przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:26 pm
violleta wrocilam xd tesknil ktos? blaugh a gdzie Ozz? blaugh Witaj ... ...tu chyba go nie ma .... Aidanna mnie jeszcze tylko 208k do szczescia potrzeba ... xd ...chyba ze ceny w markecie spadna ... biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:27 pm
Aidanna Jaswinder crying crying crying przytuuuuuuul mnie!!!!!!!!!! crying crying crying Novik miał wypadek na motorzeeeeee!!!!!!!!!! crying crying crying o moj boshe!!! eek zyje jeszcze!!!! *mocny przytul* ninja o kogo w ogole chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:27 pm
opcy Aidanna Jaswinder crying crying crying przytuuuuuuul mnie!!!!!!!!!! crying crying crying Novik miał wypadek na motorzeeeeee!!!!!!!!!! crying crying crying o moj boshe!!! eek zyje jeszcze!!!! *mocny przytul* ninja o kogo w ogole chodzi? wlasnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|