|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:53 pm
*wchodzi z słoochawkami na ushach* *podspiewooje* I need to ******** the system I need to ******** the sys I need to ******** the system We all need to ******** the system
heart
*sciąga słoochawki* 4laugh witajcie 4laugh
ninja sushi mnie ataqje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:54 pm
witka 4laugh *przytulas* i witam wszystkich przybylych*przytulaski* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:54 pm
Marlly I... Ibris plosim dokoncz lol wypowiedz blaugh lol lol *nadal sie smieje* historyjka o jezyczku-grzebaczku? Wole nie. Wyobraznie uzyj, bejbe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:55 pm
Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai witam witam- widze ze nowa moda na fryzy a'la czupa czups XD czemu czupa czups? xd no bo te głowki wygladaja jak lizaki (tutaj chodzi o glowy a nie jakies inne....XD) ale wymysliles xd Nigdy bym nie wpadla ze to wyglada jak...lizak xd wiesz- czerwony kolor itd, nic tylko lizać XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:56 pm
...Ave ...ale mnie ostatnio Gaia wkur***! stressed ...mogliby juz ponaprawiac te bledy! ...wr ...wydalem kase na jakas beznadziejna fryzure,bo "preview" nie dzialalo ...a potem kupilem ta - i tak sobie mysle, ze w bialych mi bylo lepiej ...wr stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:57 pm
Lavagetas_heqetai fajnie jestes ubrany biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ave ...ale mnie ostatnio Gaia wkur***! stressed ...mogliby juz ponaprawiac te bledy! ...wr ...wydalem kase na jakas beznadziejna fryzure,bo "preview" nie dzialalo ...a potem kupilem ta - i tak sobie mysle, ze w bialych mi bylo lepiej ...wr stressed *przytuuuuuuula mocno* witaj 4laugh niom.. biale lepiej sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai witam witam- widze ze nowa moda na fryzy a'la czupa czups XD czemu czupa czups? xd no bo te głowki wygladaja jak lizaki (tutaj chodzi o glowy a nie jakies inne....XD) ale wymysliles xd Nigdy bym nie wpadla ze to wyglada jak...lizak xd wiesz- czerwony kolor itd, nic tylko lizać XD hihi faktycznie *znowu placze ze smiechu* 4laugh lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:58 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ave ...ale mnie ostatnio Gaia wkur***! stressed ...mogliby juz ponaprawiac te bledy! ...wr ...wydalem kase na jakas beznadziejna fryzure,bo "preview" nie dzialalo ...a potem kupilem ta - i tak sobie mysle, ze w bialych mi bylo lepiej ...wr stressed Yosei ? to Ty? troche zczerniales wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:58 pm
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai witam witam- widze ze nowa moda na fryzy a'la czupa czups XD czemu czupa czups? xd no bo te głowki wygladaja jak lizaki (tutaj chodzi o glowy a nie jakies inne....XD) ale wymysliles xd Nigdy bym nie wpadla ze to wyglada jak...lizak xd wiesz- czerwony kolor itd, nic tylko lizać XD Hyh. ^__^ ja juz spadam papa czeka mnie ciezki weekend z moja rodzina gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:59 pm
czesc Lethiel *przytul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ave ...ale mnie ostatnio Gaia wkur***! stressed ...mogliby juz ponaprawiac te bledy! ...wr ...wydalem kase na jakas beznadziejna fryzure,bo "preview" nie dzialalo ...a potem kupilem ta - i tak sobie mysle, ze w bialych mi bylo lepiej ...wr stressed heyah 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Lavagetas_heqetai fajnie jestes ubrany biggrin a dzieki bardzo- w koncu ktos zauwazyl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|