|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:12 pm
jgadfhgdsfjkhfdslhdsaklhfjgjasdkfhalskdfhkdsaj (glowa+klawiatura) sad sad gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:13 pm
Vykk violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? o.O?? eme??ze co niby... napic ja sie moge xp byle nie zaduzo jutro amm jazdy o 8 rano i nie moge byc wczroajszy razz *podaje trunek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:13 pm
Vykk opcy Vykk 3320200...ale nei wiem czy pojdzie bo ostatnio sa jakies z tym problemy wiec moze mailem sproboj vykkurwisty.gracz@gmail.com jak siedzisz za NATem to nie ma szans...... za czym?? xp NAT Network Address Translation czyli jak po prostu siedzisz za routerem........ np. w sieci blokowej.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:14 pm
violleta Vykk violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? o.O?? eme??ze co niby... napic ja sie moge xp byle nie zaduzo jutro amm jazdy o 8 rano i nie moge byc wczroajszy razz hehe..no ok ok jazdy jazda...kto chce nich dosiada i pije to co chce..zrobi mi ktos mozejednak herbatke? ..pliss... *siedzi tam gdzie siedziala* *robi herbate* ile slodzisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta Vykk violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? o.O?? eme??ze co niby... napic ja sie moge xp byle nie zaduzo jutro amm jazdy o 8 rano i nie moge byc wczroajszy razz hehe..no ok ok jazdy jazda...kto chce nich dosiada i pije to co chce..zrobi mi ktos mozejednak herbatke? ..pliss... *siedzi tam gdzie siedziala* ... przysiada sie ze skrzynka ...Fanty ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly jgadfhgdsfjkhfdslhdsaklhfjgjasdkfhalskdfhkdsaj (glowa+klawiatura) sad sad gonk pij mleko "" Hey... swego czasu kupmlowi zrobielm taka prezentacji tej relkalamy ze serio przyjebal glowa w kalwiature xp xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:15 pm
opcy Vykk opcy Vykk 3320200...ale nei wiem czy pojdzie bo ostatnio sa jakies z tym problemy wiec moze mailem sproboj vykkurwisty.gracz@gmail.com jak siedzisz za NATem to nie ma szans...... za czym?? xp NAT Network Address Translation czyli jak po prostu siedzisz za routerem........ np. w sieci blokowej..... no wlasnie siedze razz ...na 8 pietrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:16 pm
Vykk Marlly jgadfhgdsfjkhfdslhdsaklhfjgjasdkfhalskdfhkdsaj (glowa+klawiatura) sad sad gonk pij mleko "" Hey... swego czasu kupmlowi zrobielm taka prezentacji tej relkalamy ze serio przyjebal glowa w kalwiature xp xd blaugh hjdhasjgdjlkfg;ldfhasjfhsjadhbghgfadgfadgjkkda (g+k) gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:17 pm
Marlly violleta Vykk violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? o.O?? eme??ze co niby... napic ja sie moge xp byle nie zaduzo jutro amm jazdy o 8 rano i nie moge byc wczroajszy razz hehe..no ok ok jazdy jazda...kto chce nich dosiada i pije to co chce..zrobi mi ktos mozejednak herbatke? ..pliss... *siedzi tam gdzie siedziala* *robi herbate* ile slodzisz?? dwie lyzeczki..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ... przysiada sie ze skrzynka ...Fanty ... xd gonk gonk gonk *wylewa alcochol* daj tej fanty bedezie beeeeshpieczniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy //Now Playing: Jazzanova [In Between #09] Another New Day [5:19] now playing: Lordi - blood red sandman .. ( w petelce ) xd !! jestem uzaleshniona xd Czy ja tez moglbym liczyc na maila, Lethi? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Vykk violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? o.O?? eme??ze co niby... napic ja sie moge xp byle nie zaduzo jutro amm jazdy o 8 rano i nie moge byc wczroajszy razz *podaje trunek* dziekooje blaugh *przyssala sie do butelki* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:18 pm
Marlly Kiart ... przysiada sie ze skrzynka ...Fanty ... xd gonk gonk gonk *wylewa alcochol* daj tej fanty bedezie beeeeshpieczniej... proshoo ... razz Lethi moze lepiej fanty ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:19 pm
Lethiel Marlly Vykk violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? o.O?? eme??ze co niby... napic ja sie moge xp byle nie zaduzo jutro amm jazdy o 8 rano i nie moge byc wczroajszy razz *podaje trunek* dziekooje blaugh *przyssala sie do butelki* whee whee whee niech ci to na zdrowie wyjdzie blaugh mnie probowali wciagnac na wampiriade ale im sie nie udalo bo jak oddam krew to przez ponad miesiac nie moge pic alkoholu... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|