|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:02 pm
Lethiel opcy //Now Playing: Jazzanova [In Between #09] Another New Day [5:19] now playing: Lordi - blood red sandman .. ( w petelce ) xd !! jestem uzaleshniona xd lethi ladna fryzurka...proshu przeslij mi to na maila...proshu proshu proshu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:04 pm
Now Playing:
Guano Apes - Open Your Eye
:idze zrobic sobie herbatke ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:05 pm
Vykk Lethiel opcy //Now Playing: Jazzanova [In Between #09] Another New Day [5:19] now playing: Lordi - blood red sandman .. ( w petelce ) xd !! jestem uzaleshniona xd lethi ladna fryzurka...proshu przeslij mi to na maila...proshu proshu proshu whee dziekooje 4laugh *przytuuuul* daj gadu.. bedzie szybciej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:05 pm
*siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:06 pm
plum plum... nuda... *znany jush rytulal z tajna skrytka na alcochol* hmmm.. czy ktos tez chce?? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:08 pm
violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? nie martw sie... tak jush jest... niektorzy faceci sa jak trooocizna sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:08 pm
Marlly plum plum... nuda... *znany jush rytulal z tajna skrytka na alcochol* hmmm.. czy ktos tez chce?? heart nie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:09 pm
Lethiel Vykk Lethiel opcy //Now Playing: Jazzanova [In Between #09] Another New Day [5:19] now playing: Lordi - blood red sandman .. ( w petelce ) xd !! jestem uzaleshniona xd lethi ladna fryzurka...proshu przeslij mi to na maila...proshu proshu proshu whee dziekooje 4laugh *przytuuuul* daj gadu.. bedzie szybciej 3nodding 3320200...ale nei wiem czy pojdzie bo ostatnio sa jakies z tym problemy wiec moze mailem sproboj vykkurwisty.gracz@gmail.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly plum plum... nuda... *znany jush rytulal z tajna skrytka na alcochol* hmmm.. czy ktos tez chce?? heart nie....... to nie... *pije sama* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? *przytuuuuuuula mocno* ja niestety abstynentka.. ale moge dla towarzystwa tymbarka posÄ…czyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:10 pm
violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? o.O?? eme??ze co niby... napic ja sie moge xp byle nie zaduzo jutro amm jazdy o 8 rano i nie moge byc wczroajszy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk 3320200...ale nei wiem czy pojdzie bo ostatnio sa jakies z tym problemy wiec moze mailem sproboj vykkurwisty.gracz@gmail.com jak siedzisz za NATem to nie ma szans......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? *przytuuuuuuula mocno* ja niestety abstynentka.. ale moge dla towarzystwa tymbarka posÄ…czyc xd biggrin *podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:11 pm
opcy Vykk 3320200...ale nei wiem czy pojdzie bo ostatnio sa jakies z tym problemy wiec moze mailem sproboj vykkurwisty.gracz@gmail.com jak siedzisz za NATem to nie ma szans...... za czym?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:12 pm
Vykk violleta *siada i opiera sie o glowa i patrzy na podloge..lzy jej wyplywaja..* ja z wami facetami (nie wszyscy) mam problemy..albo to jakas klatwa albo co ...ehz////...............ktos dzis ze mna wypije? o.O?? eme??ze co niby... napic ja sie moge xp byle nie zaduzo jutro amm jazdy o 8 rano i nie moge byc wczroajszy razz hehe..no ok ok jazdy jazda...kto chce nich dosiada i pije to co chce..zrobi mi ktos mozejednak herbatke? ..pliss... *siedzi tam gdzie siedziala*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|