|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:42 pm
Arife Marlly Arife Kiart Prawda ... To wszytko przez ta szkole ... sweatdrop ...chodz musze sie przyznac ze niekiedy mialem wyjscia ze znajomymi ... ...i dlatego nie mogel przyjsc ... sad Ale mam nadzieje ze jak Julka z Baliaur przyjada do Łodzi to przyjdziesz na dworzec, My bedziemy *Ja, Vykk, Criss i Wodzu nio i Ann Miho i Night Lady* yyy... *niesssmiale...* redface redface redface mam pytanie... sweatdrop Jakie? @Opcy, a czym sobie na to zasluzyl ? yyy... redface no wiec to bedzie takie gaiowe spotkanie?? sweatdrop yyy... bo Miho mi troszku wspominala... i... i... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Kiart mam nadzieje ... smile ... ale wszystko zalezy jeszcze od daty ...^^ papa racqel Koniec czerwca, po zakonczeniu roku szkolnego ..narazie mysle ze przyjde ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Arife Kiart Prawda ... To wszytko przez ta szkole ... sweatdrop ...chodz musze sie przyznac ze niekiedy mialem wyjscia ze znajomymi ... ...i dlatego nie mogel przyjsc ... sad Ale mam nadzieje ze jak Julka z Baliaur przyjada do Łodzi to przyjdziesz na dworzec, My bedziemy *Ja, Vykk, Criss i Wodzu nio i Ann Miho i Night Lady* a kiedy maja przyjechac eek juz sie nie moge doczekac razz beda jazdy znowu xd mrgreen jest i szumowina!!! witam pana!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:43 pm
opcy Arife @Opcy, a czym sobie na to zasluzyl ? to wszystko z powodu eterycznej pilotki......... 3nodding Czemu eteryczna? *oglada sie w lustrze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:44 pm
opcy mrgreen jest i szumowina!!! witam pana! Czesc kochanie *buziak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:45 pm
Marlly yyy... redface no wiec to bedzie takie gaiowe spotkanie?? sweatdrop yyy... bo Miho mi troszku wspominala... i... i... sweatdrop Przyjedziesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife opcy mrgreen jest i szumowina!!! witam pana! Czesc kochanie *buziak* heyah 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife opcy Arife @Opcy, a czym sobie na to zasluzyl ? to wszystko z powodu eterycznej pilotki......... 3nodding Czemu eteryczna? *oglada sie w lustrze* bo tak na prawde nie istnieje ninja a zmiana ubran spowodowala by jej znikniecie...... a kase za ktora mialem se kupic prawdziwa pilotke wydalem na drugi list.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife opcy Arife @Opcy, a czym sobie na to zasluzyl ? to wszystko z powodu eterycznej pilotki......... 3nodding Czemu eteryczna? *oglada sie w lustrze* Ladnie teraz wygladasz Arife... no to jak, odpowiesz na moje pytanie? Skad wzialas takie imie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy mrgreen jest i szumowina!!! witam pana! jestem..ty sithowe nasienie...byles na epku 3?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:46 pm
Arife Marlly yyy... redface no wiec to bedzie takie gaiowe spotkanie?? sweatdrop yyy... bo Miho mi troszku wspominala... i... i... sweatdrop Przyjedziesz ? a moge?? rolleyes redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy mrgreen jest i szumowina!!! witam pana! jestem..ty sithowe nasienie...byles na epku 3? Niedziela 18:30 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Arife opcy Arife @Opcy, a czym sobie na to zasluzyl ? to wszystko z powodu eterycznej pilotki......... 3nodding Czemu eteryczna? *oglada sie w lustrze* Ladnie teraz wygladasz Arife... no to jak, odpowiesz na moje pytanie? Skad wzialas takie imie? Ojej, przepraszam jezeli sie zagapilam, To jest zwyczajna literowka od imienia bogini: Freya, Bali ja wymyslila w 30 sek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:47 pm
Marlly Arife Marlly yyy... redface no wiec to bedzie takie gaiowe spotkanie?? sweatdrop yyy... bo Miho mi troszku wspominala... i... i... sweatdrop Przyjedziesz ? a moge?? rolleyes redface Marlly a ze sie spytam skad jestes? .. i kiedy jest to spotkanie..spokojnie nie przyjade smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:48 pm
opcy Vykk opcy mrgreen jest i szumowina!!! witam pana! jestem..ty sithowe nasienie...byles na epku 3? Niedziela 18:30 3nodding tesh kce crying goth...fryzurke zmieniles czy tytlko mi sie zdaje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|