|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:35 pm
Kiart Prawda ... To wszytko przez ta szkole ... sweatdrop ...chodz musze sie przyznac ze niekiedy mialem wyjscia ze znajomymi ... ...i dlatego nie mogel przyjsc ... sad Ale mam nadzieje ze jak Julka z Baliaur przyjada do Łodzi to przyjdziesz na dworzec, My bedziemy *Ja, Vykk, Criss i Wodzu nio i Ann Miho i Night Lady*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:35 pm
racqel jo. btw. Berlin owns ! ok. ide plywac... bede pozniej. duzo pozniej. papapaappaapappa xd *machu mach lapka* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:37 pm
Arife Kiart Prawda ... To wszytko przez ta szkole ... sweatdrop ...chodz musze sie przyznac ze niekiedy mialem wyjscia ze znajomymi ... ...i dlatego nie mogel przyjsc ... sad Ale mam nadzieje ze jak Julka z Baliaur przyjada do Łodzi to przyjdziesz na dworzec, My bedziemy *Ja, Vykk, Criss i Wodzu nio i Ann Miho i Night Lady* mam nadzieje ... smile ... ale wszystko zalezy jeszcze od daty ...^^ papa racqel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:38 pm
Mam mozliwosc kupic kotka i skrzydla motyla za 12k, oplaca sie, bo zbieram na pare rzeczy i nie wiem czy kupic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:39 pm
Arife Mam mozliwosc kupic kotka i skrzydla motyla za 12k, oplaca sie, bo zbieram na pare rzeczy i nie wiem czy kupic jesli 2 itemki za 12k to oczywiscie ...^^ ...kotki same chodza po 11-15k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Mam mozliwosc kupic kotka i skrzydla motyla za 12k, oplaca sie, bo zbieram na pare rzeczy i nie wiem czy kupic oplaca !!! heart .. koopooj !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Mam mozliwosc kupic kotka i skrzydla motyla za 12k, oplaca sie, bo zbieram na pare rzeczy i nie wiem czy kupic ja swojego kota trzymam w szafie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart mam nadzieje ... smile ... ale wszystko zalezy jeszcze od daty ...^^ papa racqel Koniec czerwca, po zakonczeniu roku szkolnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Kiart Prawda ... To wszytko przez ta szkole ... sweatdrop ...chodz musze sie przyznac ze niekiedy mialem wyjscia ze znajomymi ... ...i dlatego nie mogel przyjsc ... sad Ale mam nadzieje ze jak Julka z Baliaur przyjada do Łodzi to przyjdziesz na dworzec, My bedziemy *Ja, Vykk, Criss i Wodzu nio i Ann Miho i Night Lady* yyy... *niesssmiale...* redface redface redface mam pytanie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:40 pm
Marlly yyy... *niesssmiale...* redface redface redface mam pytanie... sweatdrop wiec pytaj.............. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Arife Kiart Prawda ... To wszytko przez ta szkole ... sweatdrop ...chodz musze sie przyznac ze niekiedy mialem wyjscia ze znajomymi ... ...i dlatego nie mogel przyjsc ... sad Ale mam nadzieje ze jak Julka z Baliaur przyjada do Łodzi to przyjdziesz na dworzec, My bedziemy *Ja, Vykk, Criss i Wodzu nio i Ann Miho i Night Lady* yyy... *niesssmiale...* redface redface redface mam pytanie... sweatdrop Jakie? @Opcy, a czym sobie na to zasluzyl ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Mam mozliwosc kupic kotka i skrzydla motyla za 12k, oplaca sie, bo zbieram na pare rzeczy i nie wiem czy kupic wybor nalezy do ciebie ^^ hmm..ja chce kotka noooo sweatdrop ale to portwa..chyba latami blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:41 pm
opcy Arife Mam mozliwosc kupic kotka i skrzydla motyla za 12k, oplaca sie, bo zbieram na pare rzeczy i nie wiem czy kupic ja swojego kota trzymam w szafie..... masz ?? zaloosh na lepek xd .. tak fajnie z kotkiem wygladaleś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife @Opcy, a czym sobie na to zasluzyl ? to wszystko z powodu eterycznej pilotki......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Kiart Prawda ... To wszytko przez ta szkole ... sweatdrop ...chodz musze sie przyznac ze niekiedy mialem wyjscia ze znajomymi ... ...i dlatego nie mogel przyjsc ... sad Ale mam nadzieje ze jak Julka z Baliaur przyjada do Łodzi to przyjdziesz na dworzec, My bedziemy *Ja, Vykk, Criss i Wodzu nio i Ann Miho i Night Lady* a kiedy maja przyjechac eek juz sie nie moge doczekac razz beda jazdy znowu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|