|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:16 pm
Marlly tak ci sie tylko wydaje xd to jest zludzenie xp hm.. mozliwe xd to peniw przez to ze spalam dzisiaj do 18.30 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:16 pm
Arife opcy Ozual niemow przy mnie slowa "umrzec" mam do tego slowa inne plany niz reszta ludzkosci przez ostanie tysiaclecia. umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec mrgreen Dolacza sie: umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec blaugh ja wam moge to zalatwic szybko i bezbolesnie xp blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:17 pm
Ach te twoje zarty.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Ozual niemow przy mnie slowa "umrzec" mam do tego slowa inne plany niz reszta ludzkosci przez ostanie tysiaclecia. umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec mrgreen slodki zlosliwy paćka pa 4laugh heart xd a tam zlosliwy od razu...... zlosliwe by bylo uzycie dużych czerwonych liter
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife racqel Arife racqel chyba nie zrozumialem, ale ok. Caly czas mam ja na lini cos przekazac jeszcze ? przeciez nie podawalem swojego adresu !?!?!? Baliaur pyta sie czy cos Ci mowi Lower Park Road *reszta tajna mrgreen * dobrze, ze za tydzien sie przeprowadzam... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual opcy Ozual niemow przy mnie slowa "umrzec" mam do tego slowa inne plany niz reszta ludzkosci przez ostanie tysiaclecia. umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec mrgreen jak se chcesz. marny czlowieczkuO.o .. łeeheee... xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
violleta heja ^^ *kiwa lapka* eeh stwierdzilam ze ja jak wczesniej nie ogladalam televizji to i teraz tez nie bede...dola tylko lappie ... neutral confused aajaaj.. co sie tu dzieje? ktos nowy? jakies awanturki? slucham blaugh *patrzy kto jest obecny* *rzuca sie na nia* sienansko exclaim exclaim exclaim *tuuuli tuuuuuuuli* 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:18 pm
Marlly Arife opcy Ozual niemow przy mnie slowa "umrzec" mam do tego slowa inne plany niz reszta ludzkosci przez ostanie tysiaclecia. umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec mrgreen Dolacza sie: umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec blaugh ja wam moge to zalatwic szybko i bezbolesnie xp blaugh heart ja moge im to zalatwic, dlugo i bolesnie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ee jakie umerzec? neutral przestancieeee!! zyc trzaa biggrin
Lethiiiiiiiiiiiiiiiii kotek gdzies ty bylaaaaaaaa?! ja tu teskniusiam..wogole od dzis moje zycie jest inne... confused eehz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual opcy Ozual niemow przy mnie slowa "umrzec" mam do tego slowa inne plany niz reszta ludzkosci przez ostanie tysiaclecia. umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec mrgreen jak se chcesz. marny czlowieczkuuuuuu..... nerwusek........ wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:19 pm
opcy Lethiel opcy Ozual niemow przy mnie slowa "umrzec" mam do tego slowa inne plany niz reszta ludzkosci przez ostanie tysiaclecia. umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec mrgreen slodki zlosliwy paćka pa 4laugh heart xd a tam zlosliwy od razu...... zlosliwe by bylo uzycie dużych czerwonych literO.o oh nie !!! gonk Ni Ni NI !!!! tylko nie duze czerwone litery !! crying crying crying *wskakooje mu na glowe* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Arife Baliaur pyta sie czy cos Ci mowi Lower Park Road *reszta tajna mrgreen * dobrze, ze za tydzien sie przeprowadzam... mrgreen Nie zdazysz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual ja moge im to zalatwic, dlugo i bolesnie twisted stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:20 pm
opcy Ozual opcy Ozual niemow przy mnie slowa "umrzec" mam do tego slowa inne plany niz reszta ludzkosci przez ostanie tysiaclecia. umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec mrgreen jak se chcesz. marny czlowieczkuuuuuu..... nerwusek........ wink mrgreen nerwusek?!?!?! eek , a zebys wiedzial xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:20 pm
Ozual Marlly Arife opcy Ozual niemow przy mnie slowa "umrzec" mam do tego slowa inne plany niz reszta ludzkosci przez ostanie tysiaclecia. umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec mrgreen Dolacza sie: umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec umrzec blaugh ja wam moge to zalatwic szybko i bezbolesnie xp blaugh heart ja moge im to zalatwic, dlugo i bolesnie twisted yeah xp to lubie najbardziej twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|