|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:52 am
Witam. hmmh chyba tylko ja sie niezmieniam neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:52 am
Marlly *wszegdzie mgla* *nikt nie wie co sie dzieje* *wyskakuje z tajnej skrytki na alcochoool lekko zachwianym krokiem wink * heeeyaaah all 4laugh *przytulaski dla wszystkich* ja tylko na kwile whee jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:53 am
opcy //Now Playing: Company Flow [Funcrusher Plus #18] Info Kill II [3:49] mrgreen Now Playing: [pib ... pib .... za 2 minuty koniec czasu ] mrgreen gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lehtiiii exclaim exclaim exclaim slicznie wyglagash 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel moja ulubiona byla ta niebieska.. taka nieśmiala.. fajna .. tylko jush nie pamietam jak na imie miala .. imion nigdy nie pamietam crying Ami Mizuno SailorMercury, a Bali mi pisze na GG ze moze byc albo Usagi (SailorMoon), albo Minako (SailorVenus), kto sie jeszcze dolaczy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:54 am
Chwile mnie nie bylo! Ktos co s pisal?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy //Now Playing: Company Flow [Funcrusher Plus #18] Info Kill II [3:49] mrgreen now playing: Daft Punk - digital love 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka a ja lubialam tą... co miala dlugie zielone wlosy, taka starsza byla i sie zadko pojawiala.... Setsuna - SailorPluto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*rozpływa sie całkowicie i znika * crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly *wszegdzie mgla* *nikt nie wie co sie dzieje* *wyskakuje z tajnej skrytki na alcochoool lekko zachwianym krokiem wink * heeeyaaah all 4laugh *przytulaski dla wszystkich* ja tylko na kwile whee jakie masz majtki? yyy... rolleyes czarne ffigi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Arife Lethiel Arife Lethiel nio nie da sie ukryć xd .. hehe .. ja chce zeby znowu Sailorki puszczali whee .. zmusmy ich ninja Nio, petycje do Polsatu napiszmy !! albo poleziemy pod budynek i zaczniemy pikietowac xd ... w strojach sailorek !! 4laugh skombinoje sie jakieś iniooweczki i szefostwoo szczeki opadna xd .. musza sie zgodzić xd Ale ja przebieram sie za Hotaru, tylko skad ja kose wezme... sweatdrop moja ulubiona byla ta niebieska.. taka nieśmiala.. fajna .. tylko jush nie pamietam jak na imie miala .. imion nigdy nie pamietam crying ja lubiu Makoto i Ami 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:55 am
Marlly Lehtiiii exclaim exclaim exclaim slicznie wyglagash 4laugh heart O.o .... redface redface redface whee 4laugh *przytuuuuula ja moooocno* ziekooje 4laugh whee heart i witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:55 am
Marlly opcy Marlly *wszegdzie mgla* *nikt nie wie co sie dzieje* *wyskakuje z tajnej skrytki na alcochoool lekko zachwianym krokiem wink * heeeyaaah all 4laugh *przytulaski dla wszystkich* ja tylko na kwile whee jakie masz majtki? yyy... rolleyes czarne ffigiWidze ze jednak nie jestem jedyna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:56 am
Addik *rozpływa sie całkowicie i znika * crying crying crying crying crying papapapapa *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:56 am
//Now Playing: Blackalicious [Blazing Arrow #01] Introduction: Bow & Fire [1:06] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|