|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:33 am
Lethiel kropka Lethiel bamboocha !! xd *wpada do gildi i pac bioderkiem Yumi* xd zajebisty avatat heart whee redface whee 4laugh dziekooje !! whee *przytuuuuul ogromniasty* smile ja teraz zbieram na fresh grass skirt i liścia na głowe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:34 am
Lethiel Yumehayla Lethiel bamboocha !! xd *wpada do gildi i pac bioderkiem Yumi* xd ...*uniesiona brew = ~* xd przeprasham nie moglam sie powstrzymać blaugh xd *skacze na braciszka* *przetuuuuuuuuuuurl* whee whee whee 4laugh *cmoook w czoolko* 4laugh No, to teraz mogę ci wybaczyć ^ ~...*tuuul siostrzyczkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:34 am
Arife opcy Arife opcy jakie masz majtki? mrgreen (no co pierwszy raz zadaje dzis to pytanie biggrin ) W realu czy na Gai wink wirtualne majtki mnie nie interesuja! Bylam pewna, ale chcialam sie podroczyc 3nodding Dzisiaj mam niebiesko-zielone, takie zakrecone mrgreen dokumentacja fotograficzna mile widziana wink heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:36 am
Nie za duzy ten sig? Uwielbiam Hotaru Tomoe, jest wspaniala i tajemnicza, jak ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:37 am
kropka Lethiel kropka Lethiel bamboocha !! xd *wpada do gildi i pac bioderkiem Yumi* xd zajebisty avatat heart whee redface whee 4laugh dziekooje !! whee *przytuuuuul ogromniasty* smile ja teraz zbieram na fresh grass skirt i liścia na głowe whee uuu.. fajniutki zestawik whee strasznie mi sie podobaja te itemki.. ale ja mam jush swoich za dusho O_o .. czas rozpoczac oszczędzanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:37 am
Arife Nie za duzy ten sig? Uwielbiam Hotaru Tomoe, jest wspaniala i tajemnicza, jak ja gdzie lieci jeszcze czarodziejka z ksiezyca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:38 am
Arife Nie za duzy ten sig? Uwielbiam Hotaru Tomoe, jest wspaniala i tajemnicza, jak ja Taa... Sailor Saturn... to byly czasy.. szalalem za animcem, przeczytalem pozniej cala serie mangowa... Hotaru rullz.. No, a Ty skromnoscia nie grzeszysz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:39 am
Yumehayla Lethiel Yumehayla Lethiel bamboocha !! xd *wpada do gildi i pac bioderkiem Yumi* xd ...*uniesiona brew = ~* xd przeprasham nie moglam sie powstrzymać blaugh xd *skacze na braciszka* *przetuuuuuuuuuuurl* whee whee whee 4laugh *cmoook w czoolko* 4laugh No, to teraz mogę ci wybaczyć ^ ~...*tuuul siostrzyczkę* nio skoro wybaczyleś .. ninja *pac bioderkiem* 4laugh bamboo... eee.. to znaczy.. boogi ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel kropka Lethiel kropka Lethiel bamboocha !! xd *wpada do gildi i pac bioderkiem Yumi* xd zajebisty avatat heart whee redface whee 4laugh dziekooje !! whee *przytuuuuul ogromniasty* smile ja teraz zbieram na fresh grass skirt i liścia na głowe whee uuu.. fajniutki zestawik whee strasznie mi sie podobaja te itemki.. ale ja mam jush swoich za dusho O_o .. czas rozpoczac oszczędzanie xd nop bedzie troche weselczy ten moj avek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Stępień nie piernicz domokun xd blaugh
lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Arife Nie za duzy ten sig? Uwielbiam Hotaru Tomoe, jest wspaniala i tajemnicza, jak ja gdzie lieci jeszcze czarodziejka z ksiezyca? Ja mam wszystko na VHS i cd, sporo tego, mama mowi ze powinnam dorosnac, ale ja sie na tym wychowalam i ciezko mi sie z TYM rozstac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:40 am
kropka nop bedzie troche weselczy ten moj avek smile biggrin .. ale taki jak masz terz tesh mi sie podoba wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:41 am
]Goth bless[ Arife Nie za duzy ten sig? Uwielbiam Hotaru Tomoe, jest wspaniala i tajemnicza, jak ja Taa... Sailor Saturn... to byly czasy.. szalalem za animcem, przeczytalem pozniej cala serie mangowa... Hotaru rullz.. No, a Ty skromnoscia nie grzeszysz.. nio nie da sie ukryć xd .. hehe .. ja chce zeby znowu Sailorki puszczali whee .. zmusmy ich ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:43 am
]Goth bless[ Arife Nie za duzy ten sig? Uwielbiam Hotaru Tomoe, jest wspaniala i tajemnicza, jak ja Taa... Sailor Saturn... to byly czasy.. szalalem za animcem, przeczytalem pozniej cala serie mangowa... Hotaru rullz.. No, a Ty skromnoscia nie grzeszysz.. *Usmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:43 am
]Goth bless[ Arife Nie za duzy ten sig? Uwielbiam Hotaru Tomoe, jest wspaniala i tajemnicza, jak ja Taa... Sailor Saturn... to byly czasy.. szalalem za animcem, przeczytalem pozniej cala serie mangowa... Hotaru rullz.. No, a Ty skromnoscia nie grzeszysz.. taaa.. sejlores pomidores domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|