|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:07 am
Arife opcy powiem wiecej....... dupeczka! heart 3nodding W tym momencie moge napisac tylko jedno whee "Haba Haba..." *patrzy na nia* a ty kto ?? O.o bo cos znajomo wyglada xd zmienilać nicka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:07 am
*wchodzi przegladajac w milczeniu katalog z fryzurami i nowemi temy do hałsa* *zmecozna pada na fotel* oł siet... ale bylo zajebiscie na wyeieczce cool mrgreen sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:08 am
Lethiel witaj Opcoosiu przedwieczny bucu paćka pa whee 4laugh 4laugh xd *przytuuuuuuuuuul* *wlazi mu na glowe* powiedz czy te dloogie wloski lepsze ?? wysij mi zdjecia twoich majtek (na sobie) to ci powiem heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:09 am
Lethiel Arife opcy powiem wiecej....... dupeczka! heart 3nodding W tym momencie moge napisac tylko jedno whee "Haba Haba..." *patrzy na nia* a ty kto ?? O.o bo cos znajomo wyglada xd zmienilać nicka ? Nio, wczesniej bylam jako deathsis, ale napisalam na starym nicku ok. 10 postow, jestem z Łodzi *podaje łapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel witaj Opcoosiu przedwieczny bucu paćka pa whee 4laugh 4laugh xd *przytuuuuuuuuuul* *wlazi mu na glowe* powiedz czy te dloogie wloski lepsze ?? wysij mi zdjecia twoich majtek (na sobie) to ci powiem heart jak mi tylko skombinoojesz cyfroowke to nie ma problemu blaugh xd ale na razie ni ma xp ... nio pooooowiedz w ktoorej lepiej ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *wchodzi przegladajac w milczeniu katalog z fryzurami i nowemi temy do hałsa* *zmecozna pada na fotel* oł siet... ale bylo zajebiscie na wyeieczce cool mrgreen sweatdrop o ... siema ... ja tesh przegladałem fryzy i jak narazie nic ciekawego dla siebie nie znalazłem ... ale jak bede zmieniał to moze na jakis czerwoy ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:10 am
*skacze opcusiowi na plecy* dziekuju kochany jestes heart heart heart heart heart heart
*strshnie szpanersko porawia wlosy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Arife W tym momencie moge napisac tylko jedno whee "Haba Haba..." a ja moge dodać: "Zut Zut" mrgreen sweatdrop Niestety dalej nie pamietam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Nio, wczesniej bylam jako deathsis, ale napisalam na starym nicku ok. 10 postow, jestem z Łodzi *podaje łapke* aha.. to i tak nieznałam xd witaj 4laugh *przytuuuuuula mocniootko* milo cie poznac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:11 am
Lethiel opcy Lethiel witaj Opcoosiu przedwieczny bucu paćka pa whee 4laugh 4laugh xd *przytuuuuuuuuuul* *wlazi mu na glowe* powiedz czy te dloogie wloski lepsze ?? wysij mi zdjecia twoich majtek (na sobie) to ci powiem heart jak mi tylko skombinoojesz cyfroowke to nie ma problemu blaugh xd ale na razie ni ma xp ... nio pooooowiedz w ktoorej lepiej ?? whee no mi sie bardziej te dlugie podobaja........ tyle ze duuzo ich........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:12 am
eme........ sweatdrop
hej addik *cmok w polik* fryzury mnie nie przekonują, za to japonski ołientalny styl bałdzo whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:12 am
Baliaur *skacze opcusiowi na plecy* dziekuju kochany jestes heart heart heart heart heart heart *strshnie szpanersko porawia wlosy* Zastanawialam sie nad ta fryzurka, ale ta moja jest tansza, gdybym Cie za bardzo nie znala to bym Cie nie poznala *usmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:13 am
Baliaur *skacze opcusiowi na plecy* dziekuju kochany jestes heart heart heart heart heart heart *strshnie szpanersko porawia wlosy* prosze bardzo....... 3nodding nie masz moza jakis zdjec swoich majtek (na sobie) ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:13 am
opcy no mi sie bardziej te dlugie podobaja........ tyle ze duuzo ich........ argh.. wlasnie.. ninja *knooje plan zniszczenia wszystkich dloogowlosych* xd dobra.. moze niedloogo pozmieniaja spowrotem ninja argh.. bede poooospoolita crying crying crying *idzie zmienic fryzoorke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:14 am
mushe isc koteczki
ale mam sexownego avka heart blaugh
co za skromnosc twisted
*pokes Arife* do zboczenia.. :ninja;
dzieki opcuśiu heart
Ari w koncu sopbie nagralam can't take my eyes off U.. mam jush piosenke dzisiejszej nocy heart blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|