|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:34 am
Illune opcy Illune opcy ]nieprawda....... to Zemsta Sithów..... 3nodding widzialam reklame tego filmu jak bylam w kinie...bez obrazy.....ale to wygladalo jak...jeden wielki KICZ muahaahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!! *tural sie po podlodze* z czego sie.....SMIEJESZ? xd mrgreen bo to buc jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:35 am
racqel ooooo! i jak lezy? " three-timing-touch & broken bones" wymiata ! i jeszcze Brutus. no calkiem zacna plyta...... ale nie wgiela mnie w fotel...... momentami mi przypomina White Stripes.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A trzeba byc na tym cholernym koreanskim IP? confused Ja nie zmienialam zadnego IP i sciaglo mi sie bez problemu smile Tylko Yuno nie mam.....ale w sumie nie potrzebne mi XD Nie liczac geographerow ktore daja 15k exp gonk Opcy: Nie wiem czy jest plaski czy wypukly xd Nie ogladalam napisalam tylko na podstawie reklamy xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
heart ahh... witajcie 4laugh whee dzis znalazłam pieska..... taka ładniutka sunia 4laugh heart komus pewnie się zgoobił cry teraz mam rozwiesic ogłoszenia, ale jak nikt się nie znajdzie to mogę go zatrzymac 4laugh 4laugh 4laugh to będzie droogi piesek w moim domq 4laugh *myśli co by zrobić żeby nie oddać pieska* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:36 am
racqel Illune opcy Illune opcy ]nieprawda....... to Zemsta Sithów..... 3nodding widzialam reklame tego filmu jak bylam w kinie...bez obrazy.....ale to wygladalo jak...jeden wielki KICZ muahaahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!! *tural sie po podlodze* z czego sie.....SMIEJESZ? xd mrgreen bo to buc jest. Taaa....zauwazylam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:36 am
spadadam xp leb mnie jush od tego compa boli... blaugh narka all heart *przytulaski dla wszystkich* *odsooowa obraz otwiera tajna skrytke na alcochol i znika w jej wnetrzu wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:37 am
Illune Opcy: Nie wiem czy jest plaski czy wypukly xd Nie ogladalam napisalam tylko na podstawie reklamy xd xd xd a ja ci powiem ze Starwarsy sa: 1.kiczowate 2.plaskie 2.bez glebszego przeslania..... i za to je tak bardzo kochamy!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:37 am
opcy racqel ooooo! i jak lezy? " three-timing-touch & broken bones" wymiata ! i jeszcze Brutus. no calkiem zacna plyta...... ale nie wgiela mnie w fotel...... momentami mi przypomina White Stripes....... bop to ten sam okres i ta sama fala trendu - widziales jak oni sie ubieraja ? porownaj z White Stripes i wszystko jasne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:38 am
opcy Illune Opcy: Nie wiem czy jest plaski czy wypukly xd Nie ogladalam napisalam tylko na podstawie reklamy xd xd xd a ja ci powiem ze Starwarsy sa: 1.kiczowate 2.plaskie 2.bez glebszego przeslania..... i za to je tak bardzo kochamy!!!! 3nodding Jak bede miala na kompie to specjalnie obejze xd Ale narazie czeka mnie "Bardzo dlugie zareczyny" i "Sin City" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:39 am
Kitty ShadowCat heart ahh... witajcie 4laugh whee dzis znalazłam pieska..... taka ładniutka sunia 4laugh heart komus pewnie się zgoobił cry teraz mam rozwiesic ogłoszenia, ale jak nikt się nie znajdzie to mogę go zatrzymac 4laugh 4laugh 4laugh to będzie droogi piesek w moim domq 4laugh *myśli co by zrobić żeby nie oddać pieska* ninja dobre miejsce zeby zapytac..... tak przy okazji to moj pies cos mowil o tym ze chce sie troche przebiec tak powiedzmy do szczecina i spowrotem..... wiec to pewnie moj siersciuch jest! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:40 am
rac jak sie nazywala piosenka Massive Attack do ktorej w teledusku byl motyw z laboratorium??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:40 am
Illune opcy Illune Opcy: Nie wiem czy jest plaski czy wypukly xd Nie ogladalam napisalam tylko na podstawie reklamy xd xd xd a ja ci powiem ze Starwarsy sa: 1.kiczowate 2.plaskie 2.bez glebszego przeslania..... i za to je tak bardzo kochamy!!!! 3nodding Jak bede miala na kompie to specjalnie obejze xd Ale narazie czeka mnie "Bardzo dlugie zareczyny" i "Sin City" 3nodding pewnie sie powtarzam ale "Bardzo długie zaręczyny" (jak wszystkie filmy Jeunet'a) to lektura obowiązkowa! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:41 am
Illune opcy Illune Opcy: Nie wiem czy jest plaski czy wypukly xd Nie ogladalam napisalam tylko na podstawie reklamy xd xd xd a ja ci powiem ze Starwarsy sa: 1.kiczowate 2.plaskie 2.bez glebszego przeslania..... i za to je tak bardzo kochamy!!!! 3nodding Jak bede miala na kompie to specjalnie obejze xd Ale narazie czeka mnie "Bardzo dlugie zareczyny" i "Sin City" 3nodding ale zestaw, no, no, no. Zdajesz sobie sprawe, ze Sin City jeszcze nigdzie nie ma ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat heart ahh... witajcie 4laugh whee dzis znalazłam pieska..... taka ładniutka sunia 4laugh heart komus pewnie się zgoobił cry teraz mam rozwiesic ogłoszenia, ale jak nikt się nie znajdzie to mogę go zatrzymac 4laugh 4laugh 4laugh to będzie droogi piesek w moim domq 4laugh *myśli co by zrobić żeby nie oddać pieska* ninja dobre miejsce zeby zapytac..... tak przy okazji to moj pies cos mowil o tym ze chce sie troche przebiec tak powiedzmy do szczecina i spowrotem..... wiec to pewnie moj siersciuch jest! 3nodding tjak tjak... :> 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Illune opcy Illune Opcy: Nie wiem czy jest plaski czy wypukly xd Nie ogladalam napisalam tylko na podstawie reklamy xd xd xd a ja ci powiem ze Starwarsy sa: 1.kiczowate 2.plaskie 2.bez glebszego przeslania..... i za to je tak bardzo kochamy!!!! 3nodding Jak bede miala na kompie to specjalnie obejze xd Ale narazie czeka mnie "Bardzo dlugie zareczyny" i "Sin City" 3nodding pewnie sie powtarzam ale "Bardzo długie zaręczyny" (jak wszystkie filmy Jeunet'a) to lektura obowiązkowa! 3nodding Dlatego chce obejzec xd Tylko powiedz...jak sie skonczy......mniej sie denerwuje jak znam zakonczenie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|