|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:20 am
opcy Marlly Arife opcy Ibris *ze skorzanego glebokiego fotela widac pare zielonych oczu, ktore rozgladaja sie dookola* ... *niuch niuch* ktos pierdziocha bezczelnie puscil....... 3nodding Ciekawe kto *smieje sie* kto czuje ten zalatuje blaugh czyli Ibris wink xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:21 am
]Goth bless[ Arife opcy Ibris *ze skorzanego glebokiego fotela widac pare zielonych oczu, ktore rozgladaja sie dookola* ... *niuch niuch* ktos pierdziocha bezczelnie puscil....... 3nodding Ciekawe kto *smieje sie* My sie znamy? Czy po prostu zmienilas xywke? Wczesniej bylam jako deathsis, jestem z Łodzi i jestem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleka rodzina Julki, slyszales ze ja zbanowali tymczasowo question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:22 am
Arife ]Goth bless[ Arife opcy Ibris *ze skorzanego glebokiego fotela widac pare zielonych oczu, ktore rozgladaja sie dookola* ... *niuch niuch* ktos pierdziocha bezczelnie puscil....... 3nodding Ciekawe kto *smieje sie* My sie znamy? Czy po prostu zmienilas xywke? Wczesniej bylam jako deathsis, jestem z Łodzi i jestem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleka rodzina Julki, slyszales ze ja zbanowali tymczasowo question eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:23 am
Arife Wczesniej bylam jako deathsis, jestem z Łodzi i jestem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleka rodzina Julki, slyszales ze ja zbanowali tymczasowo question Dzisiaj Kukus o tym wczesniej mowil razz Zielone oczy rlz xd xd xd I nie, ja nie szukalam TEGO zapachu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:24 am
Ibris Arife Wczesniej bylam jako deathsis, jestem z Łodzi i jestem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleka rodzina Julki, slyszales ze ja zbanowali tymczasowo question Dzisiaj Kukus o tym wczesniej mowil razz Zielone oczy rlz xd xd xd I nie, ja nie szukalam TEGO zapachu XD fact opcy opczul blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:25 am
Arife ]Goth bless[ Arife opcy Ibris *ze skorzanego glebokiego fotela widac pare zielonych oczu, ktore rozgladaja sie dookola* ... *niuch niuch* ktos pierdziocha bezczelnie puscil....... 3nodding Ciekawe kto *smieje sie* My sie znamy? Czy po prostu zmienilas xywke? Wczesniej bylam jako deathsis, jestem z Łodzi i jestem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleka rodzina Julki, slyszales ze ja zbanowali tymczasowo question Nie, nie slyszalem... *patrzy podejrzliwie* Yume - nie mam devianta... jakos nigdy nie potrzebowalem miec wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:25 am
Illune Cremmy czy ktoś wie, skąd można ściągnąć "Ragnarok online" (szybko)? Szybko? to raczej nigdzie xd Mi sie sciagalo pol dnia i noc xd I to mam jeszcze stara wersje i mnie "wciaga" w YUNO scream no to to samo co wcześniej pytanie, tylko bez szybko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:26 am
dzis na uszach miedzy innymi : DJ Vadim, Coldcut, Metro area, Mouse on Mars, Something like Elvis, Massive Attack. Po prostu rano wzialem pierwsza lepsza plyte i wsadzilem do walkmana. nie wiedzialem, ze w ogole mam tu takie rzeczy ze soba !?
a tu widze wszyscy modni jak przystalo na mrocznych i alternatywnych Gaian. Tylko buc taki sam wciaz... oi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Ibris Arife Wczesniej bylam jako deathsis, jestem z Łodzi i jestem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleka rodzina Julki, slyszales ze ja zbanowali tymczasowo question Dzisiaj Kukus o tym wczesniej mowil razz Zielone oczy rlz xd xd xd I nie, ja nie szukalam TEGO zapachu XD fact opcy opczul blaugh ;> No wiec wiadomo... ghah 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nio, gadalam z nia, podejrzewa ze to zemsta Wodza... biedactwo cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:27 am
te..... ja pierda na pewno nie puscilem...... jakbym puscil to bym sie pochwalil...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:27 am
racqel dzis na uszach miedzy innymi : DJ Vadim, Coldcut, Metro area, Mouse on Mars, Something like Elvis, Massive Attack. Po prostu rano wzialem pierwsza lepsza plyte i wsadzilem do walkmana. nie wiedzialem, ze w ogole mam tu takie rzeczy ze soba !? a tu widze wszyscy modni jak przystalo na mrocznych i alternatywnych Gaian. Tylko buc taki sam wciaz... oi ! heyah 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:28 am