|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:01 am
sweet_chii Illune Arife Illune Cześć.........ale mam paskudne włosy xp Slicznie wygladasz, czemu ci sie nie podoba? A nie wiem....jakies takie dzikie sa xd ladne wink , tez sobie takie zrobie, ale nie czerwone... 3nodding beda w koncu bardziej zblizone do mojej prafdziwej dlugosci wlosow xd ja mam za ramiona troche....i mam grzywke heart Yumi...mam nadzieje ze ten koncert wypali......bo my mamy jakies takie szczescie ze nam nic nie wychodzi xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:01 am
Musze powolutku uciekac do domku, moze jeszcze bede dzisiaj crying , juz za wami tesknie, 3majcie sie exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:02 am
Illune Cześć.........ale mam paskudne włosy xp to je zmien jak Ci sie nie podobaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune sweet_chii Illune Arife Illune Cześć.........ale mam paskudne włosy xp Slicznie wygladasz, czemu ci sie nie podoba? A nie wiem....jakies takie dzikie sa xd ladne wink , tez sobie takie zrobie, ale nie czerwone... 3nodding beda w koncu bardziej zblizone do mojej prafdziwej dlugosci wlosow xd ja mam za ramiona troche....i mam grzywke heart Yumi...mam nadzieje ze ten koncert wypali......bo my mamy jakies takie szczescie ze nam nic nie wychodzi xd heart ja sie chyba pochlastam plastikowa łyższka jak nie pojedziemy evil xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Illune Cześć.........ale mam paskudne włosy xp to je zmien jak Ci sie nie podobaja tak.....nie mam kasy..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:03 am
YumiTao ja sie chyba pochlastam plastikowa łyższka jak nie pojedziemy evil xd Hm.....no to mi zostalo utopienie sie w fontannie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:05 am
Illune YumiTao ja sie chyba pochlastam plastikowa łyższka jak nie pojedziemy evil xd Hm.....no to mi zostalo utopienie sie w fontannie xd mmmmmmmm moge ci pomoooc?? twisted blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:05 am
oi! Zielony......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:06 am
Illune Omega Sun Illune Cześć.........ale mam paskudne włosy xp to je zmien jak Ci sie nie podobaja tak.....nie mam kasy..... xp jest tyle darmowych fryzur razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy oi! Zielony......... mrgreen "MIASTECZKO" zostało ukończone!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune YumiTao ja sie chyba pochlastam plastikowa łyższka jak nie pojedziemy evil xd Hm.....no to mi zostalo utopienie sie w fontannie xd mozesz sie jeszcze zartuc własnym gazem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:07 am