|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:55 am
opcy YumiTao opcy YumiTao opcy oi! pokemony......... se znowu jestem...... co nie?!?! mrgreen mrgreen pucka pa heart xd paćka pu!!!!!!!!!! ta puci puci heart xd ugabuga! heart mrgreen bajlando bajlando xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć.........ale mam paskudne włosy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Addik Quote: 20.05.2005 Julka | BAN instant | podejrzenie scammingu na Donkey | pozbawiamy jej praw publicznych do czasu wyjaśnienia sprawy yyy .... eek zonk .... ...zonk zonk eek O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Opcy, bardzo mozliwe, ale nie ocenia sie ksiazki po okladce, wiec przepraszam jezeli Cie urazilam, mnie mozna a nawet trzeba urażać...... bo ja buc jestem.......... co nie?!!?! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich *siada na swoim ciezkim wiktorianskim fotelu* Co slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:57 am
Illune Cześć.........ale mam paskudne włosy xp hey paskudo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:58 am
oi! Chi, Ilune i Goth!
@Goth: jak to twój nowy muł to dopuszcze ie czynow szkaradnych nad twymi zwłokami..... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Cześć.........ale mam paskudne włosy xp Slicznie wygladasz, czemu ci sie nie podoba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Illune Cześć.........ale mam paskudne włosy xp Slicznie wygladasz, czemu ci sie nie podoba? A nie wiem....jakies takie dzikie sa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:59 am
]Goth bless[ Witam wszystkich *siada na swoim ciezkim wiktorianskim fotelu* Co slychac? siemanko 4laugh *przytulas* heyah chii 4laugh czesc illune 4laugh *przytula obie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:59 am
Illune Arife Illune Cześć.........ale mam paskudne włosy xp Slicznie wygladasz, czemu ci sie nie podoba? A nie wiem....jakies takie dzikie sa xd No włąsnie xd Witaj ]Goth Bless[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:00 am
Illune Arife Illune Cześć.........ale mam paskudne włosy xp Slicznie wygladasz, czemu ci sie nie podoba? A nie wiem....jakies takie dzikie sa xd ladne wink , tez sobie takie zrobie, ale nie czerwone... 3nodding beda w koncu bardziej zblizone do mojej prafdziwej dlugosci wlosow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:00 am
witam nowo przybyłych ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:01 am
Marlly ]Goth bless[ Witam wszystkich *siada na swoim ciezkim wiktorianskim fotelu* Co slychac? siemanko 4laugh *przytulas* heyah chii 4laugh czesc illune 4laugh *przytula obie* hejka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|