|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:46 am
YumiTao opcy oi! pokemony......... se znowu jestem...... co nie?!?! mrgreen mrgreen pucka pa heart xd paćka pu!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:46 am
opcy oi! pokemony......... se znowu jestem...... co nie?!?! mrgreen Czemu nasz napisane w sigu ze jestes bucem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:48 am
chciałem pooglądać jakieś chińskie mango ale jakoś nie mam dzis do tego nerwów......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife opcy oi! pokemony......... se znowu jestem...... co nie?!?! mrgreen Czemu nasz napisane w sigu ze jestes bucem ? bo to szczera prawda mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papthus mushem isc
nie pogardze dotejszonem na pozegnanie heart xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:49 am
opcy YumiTao opcy oi! pokemony......... se znowu jestem...... co nie?!?! mrgreen mrgreen pucka pa heart xd paćka pu!!!!!!!!!! ta puci puci heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:50 am
YumiTao opcy YumiTao opcy oi! pokemony......... se znowu jestem...... co nie?!?! mrgreen mrgreen pucka pa heart xd paćka pu!!!!!!!!!! ta puci puci heart xd ugabuga! heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:50 am
opcy Arife opcy oi! pokemony......... se znowu jestem...... co nie?!?! mrgreen Czemu nasz napisane w sigu ze jestes bucem ? bo to szczera prawda mrgreen Znam jednego BUCA, i uwierz mi nie ma nic gorszego od niego *usmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:52 am
Arife Znam jednego BUCA, i uwierz mi nie ma nic gorszego od niego *usmiecha sie* mowisz tak bo mnie jeszcze nie znasz..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy YumiTao opcy YumiTao opcy oi! pokemony......... se znowu jestem...... co nie?!?! mrgreen mrgreen pucka pa heart xd paćka pu!!!!!!!!!! ta puci puci heart xd ugabuga! heart mrgreen samanasataiti i kropka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur papthus mushem isc nie pogardze dotejszonem na pozegnanie heart xd domokun Papatki neutral Pozdrow Julke exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote: 20.05.2005 Julka | BAN instant | podejrzenie scammingu na Donkey | pozbawiamy jej praw publicznych do czasu wyjaśnienia sprawy yyy .... eek zonk ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:54 am
Baliaur papthus mushem isc nie pogardze dotejszonem na pozegnanie heart xd domokun pappappapapa whee *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:54 am
Addik Quote: 20.05.2005 Julka | BAN instant | podejrzenie scammingu na Donkey | pozbawiamy jej praw publicznych do czasu wyjaśnienia sprawy yyy .... eek zonk .... Co question question question question question question question question question To na pewno chodzi o Julke question biedactwo mad Opcy, bardzo mozliwe, ale nie ocenia sie ksiazki po okladce, wiec przepraszam jezeli Cie urazilam,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:55 am
Addik Quote: 20.05.2005 Julka | BAN instant | podejrzenie scammingu na Donkey | pozbawiamy jej praw publicznych do czasu wyjaśnienia sprawy yyy .... eek zonk .... ...zonk zonk eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|