|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:12 am
elo .... my tesh sie chyba nie znaju .... 3nodding mash gg question domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:12 am
Arife Omega Sun dzięki smile my sie chyba jeszcze nie znamy [rowniez podaje łapke] Niop, troszke wedkowalam i nie mialam czasu na siedzenie na gildii whee ladna sukienka biggrin napewno Ci sie tu spodoba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:13 am
czesc whee
Omi ładnie wygladasz w tej fryzurce smile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:13 am
Znam Wodza i Crissa, a kto ich w Łodzi nie zna wink *podchodzi do Ozzwalda* Miło mi, na pewno nie jestes taki straszny biggrin Ja mam ekhm... 18 lat i urodziłam się 13 kwietnia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:14 am
Omega Sun Arife Omega Sun dzięki smile my sie chyba jeszcze nie znamy [rowniez podaje łapke] Niop, troszke wedkowalam i nie mialam czasu na siedzenie na gildii whee ladna sukienka biggrin napewno Ci sie tu spodoba smile no chyba ze nie lubisz roznego rodzaju ekscesow ktore tu sie zdarzaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:15 am
ninja witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:16 am
YumiTao czesc whee Omi ładnie wygladasz w tej fryzurce smile whee dzieki 4laugh prawie wszyscy mowia ze sa brzydkie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife Znam Wodza i Crissa, a kto ich w Łodzi nie zna wink *podchodzi do Ozzwalda* Miło mi, na pewno nie jestes taki straszny biggrin Ja mam ekhm... 18 lat i urodziłam się 13 kwietnia sweatdrop ja tam wiem ze jestem degenerat i tyle... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun ninja witam wszystkich 3nodding Witaj whee Uzbierałam sobie pieniazki na demonic pendant, zbierałam na to 4 dni, ale jest sliczny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun YumiTao czesc whee Omi ładnie wygladasz w tej fryzurce smile whee dzieki 4laugh prawie wszyscy mowia ze sa brzydkie crying mis ei podoba.. oni sie nie znaja 3nodding hey Arife slyszalam o tobie blaugh hey wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:18 am
Addik no ... jak nieprzerazish sie ozwalda , opcego , i wolfa to powinnas sie tu jakos zadomowic ... no chlopaki ... powitajcie jakos panienke twisted zapomniales o Kukusie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:19 am
Omega Sun YumiTao czesc whee Omi ładnie wygladasz w tej fryzurce smile whee dzieki 4laugh prawie wszyscy mowia ze sa brzydkie crying co za bydle tak uwaza ? evil xd zaraz rachu ciachu mu zrobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|