|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:18 am
agut Marlly Addik *podchodzi * * ninja * *bieze katane .... i chowa ja pod plaszczyk * * ninja * *powoli udsuwa sie niezauwazony z miejsca wypadku .... * okradasz umierajacego scream xp blaugh Addik wstydzil bys sie!!Pomogl bys mi!! Marlly ladnie wygladasz razz nie .... ja tylko sprzatam .... jeszcze sie ktos skaleczy i wogle ... *mowiac to coraz bardziej sie odsoowa .... szybki odwroot i ucieczka ... *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:19 am
*slychac jush tylko harczenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:19 am
Addik nie .... ja tylko sprzatam .... jeszcze sie ktos skaleczy i wogle ... *mowiac to coraz bardziej sie odsoowa .... szybki odwroot i ucieczka ... * *lapie go* twisted twisted twisted mam cie xp twisted twisted twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:20 am
Long time no seen.
Witam wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper *slychac jush tylko harczenie* *dobija go* mrgreen <- swietna ta emotka!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Addik *podchodzi * * ninja * *bieze katane .... i chowa ja pod plaszczyk * * ninja * *powoli udsuwa sie niezauwazony z miejsca wypadku .... * *ostatkiem sil wstaje na nogi* ty zlodzieju oddaj moja klatane exclaim exclaim exclaim *po czym znow osowa sie na ziemie* moze go ktos w koncu dobije xp bo On umiera, zaraz zyje, znowu umiera i tak w kolko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:21 am
Marlly Addik *podchodzi * * ninja * *bieze katane .... i chowa ja pod plaszczyk * * ninja * *powoli udsuwa sie niezauwazony z miejsca wypadku .... * okradasz umierajacego scream xp blaugh a po co to trupowi... żywym się bardziej przyda... z resztą myślę, że snajper z pewnością nie przeżył upadku na posadzkę w piwnicy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Long time no seen.
Witam wszystkich. aaaaaaaaaaaaa 4laugh 4laugh 4laugh siemano heart milo mi cie poznac *przytulas* heart 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Long time no seen.
Witam wszystkich. no i wpadlismy z deszczu pod Rynne..... witka! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:23 am
opcy Sir_Snajper *slychac jush tylko harczenie* *dobija go* mrgreen <- swietna ta emotka!!!!!! *przemienia sie w wampira* nie trza bylo mnie dobijac *diabelenie sie smieje* buhahahahahahahahahahahaa *pom czym zmienia sie w nietoperza i odlatuje na strych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:23 am
opcy Rynn the Vampire Long time no seen.
Witam wszystkich. no i wpadlismy z deszczu pod Rynne..... witka! 3nodding w pełni popieram postulat przedmówcy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:24 am
Marlly Addik nie .... ja tylko sprzatam .... jeszcze sie ktos skaleczy i wogle ... *mowiac to coraz bardziej sie odsoowa .... szybki odwroot i ucieczka ... * *lapie go* twisted twisted twisted mam cie xp twisted twisted twisted twisted twisted twisted nic z tego *rozpływa sie jak dooch/mgła i materializuje pare krokoow dalej ... zatrymoje sie .... * Patrzcie ... Duch elwisa exclaim ... *pokazuje palcem za Marlly * *.... ucieka dalej *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:25 am
Sir_Snajper opcy Sir_Snajper *slychac jush tylko harczenie* *dobija go* mrgreen <- swietna ta emotka!!!!!! *przemienia sie w wampira* nie trza bylo mnie dobijac *diabelenie sie smieje* buhahahahahahahahahahahaa *pom czym zmienia sie w nietoperza i odlatuje na strych* no tak... jak ja lubie godmaster'ów sweatdrop toć to taka przyjemność grać z takim w cokolwiek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:26 am