|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:00 am
agut Ozzwald wrocilem ale nikt nie opowiedzial na moje pytanie... gonk a jak ono brzmialo?? rolleyes CZY KTOS CHCE MI ZROBIC GALECZKE?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:00 am
Ozzwald wrocilem ale nikt nie opowiedzial na moje pytanie... gonk a jak ono brzmiało ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:01 am
Sir_Snajper *zaczyna plakac i sie dolowac* buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu exclaim jestem do niczego exclaim nikt mnie nie lubi exclaim nawet komurke zarekwirowali exclaim buuuuuuuuuuuuuuuuuu exclaim *ucieka z gildii* nie uciekaj!!Ja cie lubie!!*big przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:01 am
Julka A myslalam ze tylko ja i Largo mamy mixowane swiaty reala i matrixa biggrin stare ja sie właśnie zastanawiam czy twojego świata nie zmiksować przypadkiem stare jakis BANik czy cóś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:02 am
Aidanna opcy Aidanna opcy o przepraszam.... czyli widocznie jestes od zawsze upierdliwa........... mrgreen ja niejestem upierdliwa!!! domokun racja nie jestes..... *kaszl*gowno*kaszl*prawda*kaszl* domokun scream ja sie zaraz zastrzele.... nie rob tego masz jeszcze po co zyc przynajmniej a ja mam dopiero powody zeby sie zastrzelic *wyciaga snajperke, laduje i strzela* cholera spudlowalem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san opcy Aidanna opcy Aidanna tylko ze on ma tak od zawsze domokun a mi sie zdaje ze od wczoraj.......... mrgreen nie... od zawsze stare o przepraszam.... czyli widocznie jestes od zawsze upierdliwa........... mrgreen zgadzam sie z przedmowca, a ty nie mow ze od zawsze bo byłem dla ciebie miły. Ale moja urocza osobowosc uleciała zraz z porannym kacem. scream domokun Kukus ty jestes modem i niepowinines dopuszczac do takich klutni wiec powiedz cos temu -----!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald agut Ozzwald wrocilem ale nikt nie opowiedzial na moje pytanie... gonk a jak ono brzmialo?? rolleyes CZY KTOS CHCE MI ZROBIC GALECZKE? zadzwon do...reprezentanta homose...no pedalow u nas w klasie xd odrazu do Ciebie przyjedzie i ja zrobi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:03 am
Julka a ci znoff odwala xp
ide szukac clipartow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:03 am
Ozzwald agut Ozzwald wrocilem ale nikt nie opowiedzial na moje pytanie... gonk a jak ono brzmialo?? rolleyes CZY KTOS CHCE MI ZROBIC GALECZKE? na mnie nie licz, ja dziś z Beeczką śpię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:05 am
patrzy z przerarzeniem... Kukus, Bee i Ozz... oni wszyscy w gildii... przerazajace eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf_san opcy o przepraszam.... czyli widocznie jestes od zawsze upierdliwa........... mrgreen zgadzam sie z przedmowca, a ty nie mow ze od zawsze bo byłem dla ciebie miły. Ale moja urocza osobowosc uleciała zraz z porannym kacem. scream domokun Kukus ty jestes modem i niepowinines dopuszczac do takich klutni wiec powiedz cos temu -----!!!!! faktycznie... Beeczka, masz racje... Aidanna, spokój i nie pyskuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
round two *wyciaga katane i rozcina brzuch* nareszcie pokonam siebie smile zegnaj okrutny swiecie *lezy w kaluzy krwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald agut Ozzwald wrocilem ale nikt nie opowiedzial na moje pytanie... gonk a jak ono brzmialo?? rolleyes CZY KTOS CHCE MI ZROBIC GALECZKE? wiesz chyba nie skorzystam z propozycji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:06 am
Aidanna patrzy z przerarzeniem... Kukus, Bee i Ozz... oni wszyscy w gildii... przerazajace eek a opcy to co ... zapomnialas o naszym bucyku ?! .. No kukus jeszcze. dajjej w kosc. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|