|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 1:50 pm
Omega Sun Kukus *zakłada garnitur* dzień dobry, mecenas Kukus Kukulković *poprawia krawat i rzuca teczkę na stół* jestem adwokatem pana *bierze głęboki wdech i moowi szybko na wydechu* BeeWoolfa III Konstynanowicza Kredensa w Mordę Trzask *łapie powietrze* jakie zarzuty mamy odrzucić i kiedy jest pani gotowa na konfrontację z podejrzanym i okazanie? pi.es. jestem również znany jako Adwokat Diabła twisted sam wkopales swojego klienta wink Poza tym przyznal sie blaugh ale jest usprawiedliwiony... wręcz ma alibi... on jest NASTOLATKIEM... więc źle by było gdyby molesteował underage... a tego nie robi... przynajmniej nie świadomie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 1:55 pm
Kukus ale jest usprawiedliwiony... wręcz ma alibi... on jest NASTOLATKIEM... więc źle by było gdyby molesteował underage... a tego nie robi... przynajmniej nie świadomie wink Kiepski z Ciebie adwokat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 1:58 pm
Omega Sun Kukus ale jest usprawiedliwiony... wręcz ma alibi... on jest NASTOLATKIEM... więc źle by było gdyby molesteował underage... a tego nie robi... przynajmniej nie świadomie wink Kiepski z Ciebie adwokat wink o bardzo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:15 pm
Omega Sun Kukus ale jest usprawiedliwiony... wręcz ma alibi... on jest NASTOLATKIEM... więc źle by było gdyby molesteował underage... a tego nie robi... przynajmniej nie świadomie wink Kiepski z Ciebie adwokat wink a z ciebie kiepski psycholog, a ci tego nie wypominam wciąż cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:16 pm
SERAFIN-VAMPIRE Omega Sun Kukus ale jest usprawiedliwiony... wręcz ma alibi... on jest NASTOLATKIEM... więc źle by było gdyby molesteował underage... a tego nie robi... przynajmniej nie świadomie wink Kiepski z Ciebie adwokat wink o bardzo blaugh weź kamień i mnie zabij za to gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:20 pm
Kukus weź kamień i mnie zabij za to gonk jak na r5azie to tylko ja pragne śmierci i za bardzo cie lubie by to zrobić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:21 pm
Kukus Omega Sun Kukus ale jest usprawiedliwiony... wręcz ma alibi... on jest NASTOLATKIEM... więc źle by było gdyby molesteował underage... a tego nie robi... przynajmniej nie świadomie wink Kiepski z Ciebie adwokat wink a z ciebie kiepski psycholog, a ci tego nie wypominam wciąż cry wlasnie, ze wypominasz blaugh i to przynajmniej kilka razy w tygodniu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:26 pm
Omega Sun Kukus Omega Sun Kukus ale jest usprawiedliwiony... wręcz ma alibi... on jest NASTOLATKIEM... więc źle by było gdyby molesteował underage... a tego nie robi... przynajmniej nie świadomie wink Kiepski z Ciebie adwokat wink a z ciebie kiepski psycholog, a ci tego nie wypominam wciąż cry wlasnie, ze wypominasz blaugh i to przynajmniej kilka razy w tygodniu sweatdrop wcale nie... przeinaczas fakty... to ty wciąż sama w naszych rozmowach podkreślasz, że nie masz talentu w tej kwestii, a ja jedynie ci przyznaję rację... bo na chuj mam cię okłamywać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:35 pm
Kukus wcale nie... przeinaczas fakty... to ty wciąż sama w naszych rozmowach podkreślasz, że nie masz talentu w tej kwestii, a ja jedynie ci przyznaję rację... bo na chuj mam cię okłamywać ok.. niech Ci bedzie wink Dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:56 pm
pytanie do publiczności:
KTO MI ZROBI GŁOOWKYE?
nawet nie myślę by za to płacić
pi.es. do Isobelle: nawet nie zaczynaj, kurwa, bo zajebię z flaczka i poprawię z kopyta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 5:36 am
BeeWolf_san Antuanet Mojej siostrze sie to spodobalo , niezla radoche miala blaugh Ja tez..... no nie watpie zawsze fajnie popatrzec na cos takiego :] ..ile masz apropo lat ! zaczyna mi sie wydawac ze jak na gaie to ja stara d... blaugh jestem - 18
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 6:56 am
Omega Sun Kukus ale jest usprawiedliwiony... wręcz ma alibi... on jest NASTOLATKIEM... więc źle by było gdyby molesteował underage... a tego nie robi... przynajmniej nie świadomie wink Kiepski z Ciebie adwokat wink Dlatego to ja studiuje Prawo ! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 6:57 am
Antuanet BeeWolf_san Antuanet Mojej siostrze sie to spodobalo , niezla radoche miala blaugh Ja tez..... no nie watpie zawsze fajnie popatrzec na cos takiego :] ..ile masz apropo lat ! zaczyna mi sie wydawac ze jak na gaie to ja stara d... blaugh jestem - 18 No to jest sporo starszych osob :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:03 am
BeeWolf_san Omega Sun Kukus ale jest usprawiedliwiony... wręcz ma alibi... on jest NASTOLATKIEM... więc źle by było gdyby molesteował underage... a tego nie robi... przynajmniej nie świadomie wink Kiepski z Ciebie adwokat wink Dlatego to ja studiuje Prawo ! sweatdrop a ja wyrywam lafiryndy w autobusach :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 9:17 am
*Na jednym wydechu:* scream scream scream Nosz w kurwe no ja pierdole kurwy dziwki zajebane nosz w morde do chuja pana waldka, szczury kutasowe, mendy zapchlone.... domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun evil evil evil evil evil exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim No ulżylo mi... jebana ludzka ignorancja...
Pi.kot. nawet nie pytajcie mnie o co loto bo mi to lotto. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|