|
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2010 2:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 01, 2010 1:50 am
a ja BĘDĘ studiowac historie sztuki, ale jeszcze nie wiem co potem..... wiem tylko, ze to mnie ciekawi i chce sie tego uczyc. mysle, ze to wystarczajacy powód. prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 01, 2010 4:23 am
historię i polski rozszerzone zdam z wielką chęcią
gorzej z biologią stare
natalja: tak, to najważniejsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 01, 2010 4:31 am
mama frania jest prof. historii sztuki. wykada na uczelni i robi rzeczy dla asp
nic ciekawego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 01, 2010 8:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 01, 2010 9:08 am
malo ciekawych rzeczy robi
to znaczy tak: opiekuje sie czasami artystami (~menedzerstwo), a teraz robi taki projekt o dwóch transatlantykach polskich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 01, 2010 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 01, 2010 12:34 pm
A może robaczki, na politechnikę? Ja zapraszam serdecznie, wesoło bywa, oj wesoło, człowiek nigdy się nie znudzi. Nie ma to jak prądem się popieścić wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 02, 2010 9:17 am
informatyka to chyab tylko na politechnice
? ? ? ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 03, 2010 3:03 am
A jak się nazywa kierunek na który chcesz iść, cziki? I na jakim wydziale i gdzie i w ogóle. Coś z informatyką? btw. Informatykę można studiować też na uniwersytecie, niekoniecznie na polibudzie. Tak samo matematykę. Właściwie to informatyka i matematyka ma ten sam materiał przez chyba 2 lata, czy rok. Moja siostra ma magistra z matmy, to wiem xd Ja byłem na politechnice! Na kierunku technologia chemiczna! (cały miesiąc wakacji, dopóki nie dostałem się na analitykę) mrgreen P a t e l n i a historię i polski rozszerzone zdam z wielką chęcią gorzej z biologią stare natalja: tak, to najważniejsze Masz do wyboru zdawać historię albo biologię. Wybierasz to, co wolisz (na wrocławskim przynajmniej...) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 03, 2010 4:03 am
jeżeli tak przyjemnie jest na wrocławskim, to tam mogę studiować mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 03, 2010 5:39 am
chciałem byc grafikiem komp., ale okazuje się, że to nie jest kierunek studiów, jeżeli już, to specjalizacja (?).
No i własnie, zeby studiowac inf., to trza miec dobrą matmę, no i lepiej mieć mature z fiz. niż z inf. gdzie jest sens?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 09, 2010 12:09 pm
Nie ma xD
A jak już zostałbyś grafikiem, to myślałeś gdzie chciałbyś pracować? W jakiejś gazecie, tworząc grafikę do gier czy jakichś programów, w portalu internetowym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 10, 2010 3:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 19, 2010 8:22 am
Fajnie mrgreen
Jak zobaczę w "przyjaciółce" albo w "tinie" jakąś grafikę za kilka lat to mam rozumieć, że to będzie twoja robota? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|