|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:46 am
opcy Aidanna opcy Aidanna Bee mam do ciebie pytanie... CZEMU TY JESTES TAK SCEPTYCZNIE DO MNIE NASTAWIONY!!!! bo sobie nagrabilas i tyle....... mrgreen ale niby czym!!!! na przyklad wczorejszym (o ile soie nie myle.....) mrgreen tylko ze on ma tak od zawsze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Kiray powrocilem o_O partyzanci przejeli ta gildie? Tak trzymac xd Witaj spowrotem biggrin Szukam prezentu zareczynowego [czyt. taniego i ładnego] dla pewnego pana... co mi dordzicie panowie ?? Gumki smakowe ?! ... nie wiem po holere one smakowe ale ... wporzo ... a wiem Candy shop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san buc, meda i degenerat aniołki Fallusa. przed chwila napisales "Kukusa" nie "Fallusa" ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:47 am
Julka Kiray powrocilem o_O partyzanci przejeli ta gildie? Tak trzymac xd Witaj spowrotem biggrin Szukam prezentu zareczynowego [czyt. taniego i ładnego] dla pewnego pana... co mi dordzicie panowie ?? yy...w realu czy na gai?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:47 am
Aidanna tylko ze on ma tak od zawsze domokun a mi sie zdaje ze od wczoraj.......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:48 am
opcy BeeWolf_san buc, meda i degenerat aniołki Fallusa. przed chwila napisales "Kukusa" nie "Fallusa" ninja Ale KUKUS to Fallus na nogach wiec ... o tak jest Fajniej ... to nie jest zabawne ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:48 am
wyszlo mi, ze jestem czerwonym aniolkiem biggrin xd cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:49 am
Sir_Snajper wyszlo mi, ze jestem czerwonym aniolkiem biggrin xd cool Julka tez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper wyszlo mi, ze jestem czerwonym aniolkiem biggrin xd cool a ja sram na takie testy bo sa tendencyjne......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Aidanna tylko ze on ma tak od zawsze domokun a mi sie zdaje ze od wczoraj.......... mrgreen nie... od zawsze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|