|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:40 am
Aidanna BeeWolf_san nie ty jestesz szpadlem. [dla ludzi wiedzacych kto to, co to szpadel] stare .... ozzi... powiedz cos bo nie wyzrymam... włąsnie powiec coś, .... bo ona juz nie moze trzymać ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:41 am
BeeWolf_san Aidanna Quote: takie same miłe rzeczy jak o posłance Beger i PRzewodniczacym Lepperze, .... a moze w giertycha sie zabawisz. lol a moze ty zostaniesz Begerowa... idealnie do niej pasujesz... taki wiesniak a ja jestem wiesniak jak w morde opszył, ... tzw, MENDA ... a ja a to z chama awansowalem na Degenerata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:41 am
Aidanna Bee mam do ciebie pytanie... CZEMU TY JESTES TAK SCEPTYCZNIE DO MNIE NASTAWIONY!!!! bo sobie nagrabilas i tyle....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:42 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san nie ty jestesz szpadlem. [dla ludzi wiedzacych kto to, co to szpadel] stare .... ozzi... powiedz cos bo nie wyzrymam... włąsnie powiec coś, .... bo ona juz nie moze trzymać ... xp zaraz zwarjuje!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Bee mam do ciebie pytanie... CZEMU TY JESTES TAK SCEPTYCZNIE DO MNIE NASTAWIONY!!!! tez mam pytanie... KTO MI ZROBI GALE ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Bee mam do ciebie pytanie... CZEMU TY JESTES TAK SCEPTYCZNIE DO MNIE NASTAWIONY!!!! Bo .... i ze niechce mi sie wymieniać moja cała wypowiedź zamkne w jednym słowie definiujacym ciebie .... GŁUPOTA. Tak samo nie Lubie Kariny ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Aidanna Quote: takie same miłe rzeczy jak o posłance Beger i PRzewodniczacym Lepperze, .... a moze w giertycha sie zabawisz. lol a moze ty zostaniesz Begerowa... idealnie do niej pasujesz... taki wiesniak a ja jestem wiesniak jak w morde opszył, ... tzw, MENDA ... a ja a to z chama awansowalem na Degenerata... a ja nadal jestem zwyklym bucem......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:43 am
opcy Aidanna Bee mam do ciebie pytanie... CZEMU TY JESTES TAK SCEPTYCZNIE DO MNIE NASTAWIONY!!!! bo sobie nagrabilas i tyle....... mrgreen ale niby czym!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:44 am
Ozzwald BeeWolf_san Aidanna Quote: takie same miłe rzeczy jak o posłance Beger i PRzewodniczacym Lepperze, .... a moze w giertycha sie zabawisz. lol a moze ty zostaniesz Begerowa... idealnie do niej pasujesz... taki wiesniak a ja jestem wiesniak jak w morde opszył, ... tzw, MENDA ... a ja a to z chama awansowalem na Degenerata... buc, meda i degenerat aniołki Fallusa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray powrocilem o_O partyzanci przejeli ta gildie? Tak trzymac xd Witaj spowrotem biggrin Szukam prezentu zareczynowego [czyt. taniego i ładnego] dla pewnego pana... co mi dordzicie panowie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna opcy Aidanna Bee mam do ciebie pytanie... CZEMU TY JESTES TAK SCEPTYCZNIE DO MNIE NASTAWIONY!!!! bo sobie nagrabilas i tyle....... mrgreen ale niby czym!!!! na przyklad wczorejszym (o ile soie nie myle.....) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*oglada focie...* jaka sweet ^^ hihi ^^ ok zmykam..bede potem albo jutro blaugh papasie *kiwa lapka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:45 am
yumi-ki Świąteczna strona! Jeszcze 100 i będzie 13 000! [jakby to kogo obchodziło sweatdrop ] blaugh nie no to fajnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:45 am
Julka Kiray powrocilem o_O partyzanci przejeli ta gildie? Tak trzymac xd Witaj spowrotem biggrin Szukam prezentu zareczynowego [czyt. taniego i ładnego] dla pewnego pana... co mi dordzicie panowie ?? zrób mu gałeczkę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|