|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:26 am
BeeWolf_san Ozzwald Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... opcy, hrabia ozzwald wmordzieprzyschlo sie nam wyłamuje z koalicji. przechodzi do mojej partii... Polsko Socjlistyczna Partia Morenowo Klukowska z Uwzglednieniem Chrzescijanstwa twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:27 am
a ja wlasnie gram w MARIANA blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:27 am
Ozzwald opcy BeeWolf_san Ozzwald Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... opcy, hrabia ozzwald wmordzieprzyschlo sie nam wyłamuje z koalicji. moj kot sie nazywa Hrabia.......... przed sąd wojskowy z nim! mrgreen sadze ze post z "klijetem" powinien mnie wybronic... niby ktoo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:28 am
Podoba mi się wibrująca offca śmierci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf_san Ozzwald Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... opcy, hrabia ozzwald wmordzieprzyschlo sie nam wyłamuje z koalicji. przechodzi do mojej partii... Polsko Socjlistyczna Partia Morenowo Klukowska z Uwzglednieniem Chrzescijanstwa twisted ja tam nigdzie nie przechodze... zostaej z Ruskimi Partyzantami wspomaganych przez partie PAŻ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy moj kot sie nazywa Hrabia.......... przed sąd wojskowy z nim! mrgreen Wporzo biggrin masz kota biggrin Ozzy ma racje post z kientem jedzie Aidannie po zaworach jak ruski czołg ... ale i tak musisz Voodke postawić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:29 am
Aidanna BeeWolf_san Ozzwald Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... opcy, hrabia ozzwald wmordzieprzyschlo sie nam wyłamuje z koalicji. przechodzi do mojej partii... Polsko Socjlistyczna Partia Morenowo Klukowska z Uwzglednieniem Chrzescijanstwa twisted az tak nisko chyba nie opadl.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:31 am
mi wyszlo ze jestem czarnym aniolem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hm..mi wyszedl czarny aniol..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Aidanna BeeWolf_san Ozzwald Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... opcy, hrabia ozzwald wmordzieprzyschlo sie nam wyłamuje z koalicji. przechodzi do mojej partii... Polsko Socjlistyczna Partia Morenowo Klukowska z Uwzglednieniem Chrzescijanstwa twisted az tak nisko chyba nie opadl..... tak nisko opada tylko jak sie nawalisz jak dziwkiSku... Jeż ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:32 am
opcy Aidanna BeeWolf_san Ozzwald Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... opcy, hrabia ozzwald wmordzieprzyschlo sie nam wyłamuje z koalicji. przechodzi do mojej partii... Polsko Socjlistyczna Partia Morenowo Klukowska z Uwzglednieniem Chrzescijanstwa twisted az tak nisko chyba nie opadl..... hieh... zobaczycie za pare lat beda o nas mowic w teleizji... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:32 am
a ja jestem czarnym aniołem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:34 am
Aidanna opcy Aidanna BeeWolf_san Ozzwald Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... opcy, hrabia ozzwald wmordzieprzyschlo sie nam wyłamuje z koalicji. przechodzi do mojej partii... Polsko Socjlistyczna Partia Morenowo Klukowska z Uwzglednieniem Chrzescijanstwa twisted az tak nisko chyba nie opadl..... hieh... zobaczycie za pare lat beda o nas mowic w teleizji... xp takie same miłe rzeczy jak o posłance Beger i PRzewodniczacym Lepperze, .... a moze w giertycha sie zabawisz. lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|