|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:19 am
BeeWolf_san Aidanna lepiej niezaczynaj kolejnej klutni... stare bo znajac kukusa i tak on to zwali na mnie.... /Bo to twoja wina, odpowiadasz tez za gradobicie i koklusz. ej!!!!! to moja działka!!! domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:19 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna *niezwraca uwagi na glupkowate komentarze...* twisted Ozzy twoja nieogarnienta kobieta niechce sie zemna bawić ... crying stare eghem... tak... jaaaasne... Ozzy ona się na mnie dziwnie patrzy ... domokun powiec jej coś ...! bac PIMP ....z prawdziwego zdarzenia i spokuj swoja biać.... lepiej niezaczynaj kolejnej klutni... stare bo znajac kukusa i tak on to zwali na mnie.... Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:20 am
opcy BeeWolf_san Aidanna lepiej niezaczynaj kolejnej klutni... stare bo znajac kukusa i tak on to zwali na mnie.... /Bo to twoja wina, odpowiadasz tez za gradobicie i koklusz. ej!!!!! to moja działka!!! domokun domokun A przepraszam, ... To za co ona odpowiada ?! ... za, Monoszpadlocytoze złośliwa i Folikutotropie Kutafonijna ?! ... ja nie wiem ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:21 am
Quote: Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... wiem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:22 am
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san Aidanna lepiej niezaczynaj kolejnej klutni... stare bo znajac kukusa i tak on to zwali na mnie.... /Bo to twoja wina, odpowiadasz tez za gradobicie i koklusz. ej!!!!! to moja działka!!! domokun domokun A przepraszam, ... To za co ona odpowiada ?! ... za, Monoszpadlocytoze złośliwa i Folikutotropie Kutafonijna ?! ... ja nie wiem ... ninja mozliwe... ja mam zarezerwowane: gradobicie , szkorbut i koklusz....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Aidanna lepiej niezaczynaj kolejnej klutni... stare bo znajac kukusa i tak on to zwali na mnie.... /Bo to twoja wina, odpowiadasz tez za gradobicie i koklusz. moja mama mowi tak samo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... opcy, hrabia ozzwald wmordzieprzyschlo sie nam wyłamuje z koalicji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dlaczego ludzie sie ubieraja question question *rozglada sie po gildii ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:23 am
Aidanna Quote: Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... wiem... stare jak to mowia klijet nasz pan...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:23 am
VYKK !!!!!!!!!!!!!
pisze odwolanie o uniewaznienie naszego malzenstwa !!!!!!!!!!
[5min. pozniej]
o jusz przyszlo potwierdzenie biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:24 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna lepiej niezaczynaj kolejnej klutni... stare bo znajac kukusa i tak on to zwali na mnie.... /Bo to twoja wina, odpowiadasz tez za gradobicie i koklusz. moja mama mowi tak samo.... bo to tekst z "seksmisji" i wiele osob go zna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... opcy, hrabia ozzwald wmordzieprzyschlo sie nam wyłamuje z koalicji. moj kot sie nazywa Hrabia.......... przed sąd wojskowy z nim! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poprawiony... klik ... ee dziala czy nie? jak co to tu wlazic blaugh testy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:25 am
Ozzwald Aidanna Quote: Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... wiem... stare jak to mowia klijet nasz pan... ehh.. dobrze ze ty chociaz jestes za mna... domokun no i jeszcze pare innych osob... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:25 am
opcy BeeWolf_san Ozzwald Musze byc jak PIMP... nie zwracaj na niego uwagi... opcy, hrabia ozzwald wmordzieprzyschlo sie nam wyłamuje z koalicji. moj kot sie nazywa Hrabia.......... przed sąd wojskowy z nim! mrgreen sadze ze post z "klijetem" powinien mnie wybronic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|