|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:12 am
Kiart HeeroX taa zwykly dzien w gildi *wchodzi drapiac sie po glowie i kierujac sie w strone barku* ...:dzis w barku tylko fanta ...: xd blaugh Witaj yumi wink *psssst... heerox zostal oblany fanta twisted * haha i co teraz zrobisz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili *schodzi ze stołu zataczając sie, zbiera ciuchy z podłogi* ubaw na maxa xd , ale czas nagli stare teraz juz ODCHODZE...!!!!!!!! jakby ktoś chciał to moje gg: 5339081 ...Odchodzisz na zawsze ... question confused ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lecem jush koffani gonk ale jeszcze tu wruce heart heart heart *wychodzi taneczny, krokiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam *nagrywa ja..* zapraszamy do tanca ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart HeeroX taa zwykly dzien w gildi *wchodzi drapiac sie po glowie i kierujac sie w strone barku* ...:dzis w barku tylko fanta ...: xd blaugh Witaj yumi wink I gorace kobietki !! Uwaga !!!!!!!!!!!!!! to rozebranych dziewczyn plaga !!!!!! Ej piekne panie !!!!!!!!!!! scianijcie z siebie cieple ubranie !!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kiart HeeroX taa zwykly dzien w gildi *wchodzi drapiac sie po glowie i kierujac sie w strone barku* ...:dzis w barku tylko fanta ...: xd blaugh Witaj yumi wink *psssst... heerox zostal oblany fanta twisted * haha i co teraz zrobisz twisted *pstryka palcami i jest juz caly suchy i dalej popija swoja cole* a tak apropo to mam zapas coli w swojej skrytce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:14 am
HeeroX *siada na kanapie i popija cole rozgladajac sie* hej Adi *macha do niego* mala porawka *niej* *podbiega i poslizgujac sie na fancie wpada na heeroxa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:14 am
Marlly lecem jush koffani gonk ale jeszcze tu wruce heart heart heart *wychodzi taneczny, krokiem* *kiwa* papasie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:15 am
Marlly lecem jush koffani gonk ale jeszcze tu wruce heart heart heart *wychodzi taneczny, krokiem* Papa ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna HeeroX *siada na kanapie i popija cole rozgladajac sie* hej Adi *macha do niego* mala porawka *niej* *podbiega i poslizgujac sie na fancie wpada na heeroxa* *lapie ja w locie i delikatnie sadza obok siebie* mowilem do Addika ale to szczegol razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:16 am
violleta Marlly lecem jush koffani gonk ale jeszcze tu wruce heart heart heart *wychodzi taneczny, krokiem* *kiwa* papasie ... paaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:16 am