|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:01 am
Julka To kiedy bedziesz u mnie ?? twisted 4laugh [dalej tańczy !!] *nagrywa Julke...* co za szalowy Stroj^^ uuuuh..goraco chlopaki wam co? robierajcie sie ludziska ^^ nagrywaaam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy taaaa....... a tu dalej syf............. mrgreen 4laugh tancz nie nashekaj domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 muszę już spadać xp pa wszystkim! *machu machu* Narka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Sir_Snajper *wystrzeliwuje sie z karabinu snajperskiego, przelatuje przez stol, trzepnal w lampe i wyladawal na swoim prostym krzesle* *wstaje z krzesla* witam wszystkich *klania sie w pas i siada na krzesle* Hejka ...^^ :wstaje z foteliq i wskakuje pomiedzy Julke i Aidanne, ruszajac bioderka mi: :left, fight: :up & down: katka zooostaaan.... gonk *zaczyna tanczyc dookola Kiarta twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy taaaa....... a tu dalej syf............. mrgreen Czesc albatrosiku [buziak w polik] Zaliczylam Maturke z polskiego mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:02 am
Aidanna crying olewasz mnie.... obraza sie na ozziego i idzie tanczyc sweatdrop nie olewam.. poprostu bylem chwilowo zajety... i nie bylem przy kompie.. i teraz znowu znikam na 15 minutek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 muszę już spadać xp pa wszystkim! *machu machu* papcik ! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy taaaa....... a tu dalej syf............. mrgreen Opcy, ty gdzies na slasku mieszkasz, tak? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kiart Sir_Snajper *wystrzeliwuje sie z karabinu snajperskiego, przelatuje przez stol, trzepnal w lampe i wyladawal na swoim prostym krzesle* *wstaje z krzesla* witam wszystkich *klania sie w pas i siada na krzesle* Hejka ...^^ :wstaje z foteliq i wskakuje pomiedzy Julke i Aidanne, ruszajac bioderka mi: :left, fight: :up & down: katka zooostaaan.... gonk *zaczyna tanczyc dookola Kiarta twisted [dołącza się do Aidanny] Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! nie ma to jak czasem poszalec !!!!!!!!!!!!!!!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:03 am
Aidanna Kiart Sir_Snajper *wystrzeliwuje sie z karabinu snajperskiego, przelatuje przez stol, trzepnal w lampe i wyladawal na swoim prostym krzesle* *wstaje z krzesla* witam wszystkich *klania sie w pas i siada na krzesle* Hejka ...^^ :wstaje z foteliq i wskakuje pomiedzy Julke i Aidanne, ruszajac bioderka mi: :left, fight: :up & down: katka zooostaaan.... gonk *zaczyna tanczyc dookola Kiarta twisted :polewa ja strumieniem fanty ...: xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:03 am
Julka opcy taaaa....... a tu dalej syf............. mrgreen Czesc albatrosiku [buziak w polik] Zaliczylam Maturke z polskiego mrgreen kongratz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:04 am
chlopaki *patrzy na nich* hmm..no dalej cialko pokazywacc cialko xd dziewczyny sie prawie rozebraly a wy? no dalej!! twisted dziewczyny nie mam racji? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:04 am
Kiart Aidanna Kiart Sir_Snajper *wystrzeliwuje sie z karabinu snajperskiego, przelatuje przez stol, trzepnal w lampe i wyladawal na swoim prostym krzesle* *wstaje z krzesla* witam wszystkich *klania sie w pas i siada na krzesle* Hejka ...^^ :wstaje z foteliq i wskakuje pomiedzy Julke i Aidanne, ruszajac bioderka mi: :left, fight: :up & down: katka zooostaaan.... gonk *zaczyna tanczyc dookola Kiarta twisted :polewa ja strumieniem fanty ...: xd a ty podstepny jestes .... bo ztego co mi wiadomo to mokre koszulki lepiej przylegaja do ciala i przeswitooja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|