|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:51 am
Aidanna Quote: 4laugh ninja twisted wiadomo.... tylko iwesz.. ja nie tylko na twarzy mam ta fante, ale na calej mojej osobie to sie da smienic *wychodzi na podworko i przychodzi z wezem ogrodowym (podlaczonym do krajowych zbiorow fanty xp 4laugh ) i oblewa wszystkich fanta!!! LADny mam fryz lol nom moze byc ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:52 am
opcy ide na obiad.......... chwile was zostawic i od razu orgia..... mrgreen ... blaugh Smacznego ... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Aidanna Quote: 4laugh ninja twisted wiadomo.... tylko iwesz.. ja nie tylko na twarzy mam ta fante, ale na calej mojej osobie to sie da smienic *wychodzi na podworko i przychodzi z wezem ogrodowym (podlaczonym do krajowych zbiorow fanty xp 4laugh ) i oblewa wszystkich fanta!!! LADny mam fryz lol jupiii 4laugh ale impra*tanczy*wszyscy sa mokrzy i slodcy... *podchodzi do ozziego* I co teraz powiesz *mowiac to patrzy mu w oczy* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Marlly *rzuca spooodniczke w panow* xp powoli sie rozkrecasz bardzo dobrze xd no nie wiem... blaugh jak sie na maksa rozkrece to jestem nieobliczalna twisted 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*chowa się pod stołem przed strumieniem fanty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:53 am
Julka Kiray Julka [wpada do Gildii i tanczy] Maturka z Polskiego zaliczona i mam ja z glowy !!!!!!!!!!!!!!!! Yeah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [tanczy] Czesc Gratulacje Chcesz zatanczyc z radosci na stole? wink xd Dla Ciebie wszystko !!!!!!!!!!!!!!! confused whee wink redface *podchodzi do Julki, podnosi ja i stawia na stole* teraz masz okazje ale wolal bym w realu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:54 am
*wystrzeliwuje sie z karabinu snajperskiego, przelatuje przez stol, trzepnal w lampe i wyladawal na swoim prostym krzesle* *wstaje z krzesla* witam wszystkich *klania sie w pas i siada na krzesle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka violleta Kiart..zauwazasz mnie wogole? stare bo ja juz powoli przestaje tanczyc... *zchodz z stolu* moge Cie zmienic !! [wskakuje na st22; i zaczyna kręcic bioderkami] eee? zamienic? blaugh nie kumam to pewnie od muzyki mi sieteraz w glowie kreci blaugh witaj julka wogole ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 *chowa się pod stołem przed strumieniem fanty* Nie chowaj sie !! [wciaga ja na stol za soba]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:55 am
Sir_Snajper *wystrzeliwuje sie z karabinu snajperskiego, przelatuje przez stol, trzepnal w lampe i wyladawal na swoim prostym krzesle* *wstaje z krzesla* witam wszystkich *klania sie w pas i siada na krzesle* *znudzona lekko skinela doń glowa i jeszcze bardziej rozlozyla sie w fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:56 am
violleta Kiart..zauwazasz mnie wogole? stare bo ja juz powoli przestaje tanczyc... *zchodz z stolu* ..alez oczywiscie ... ...obserwuje wszystkich siedzac przykominku i wypoczywam sobie pijac fante ... oproznie jeszcze jedna butelke i sie ptzylacze ... xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|