|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:43 am
Addik Kiart Ozzwald Addik ps. to jest mooj 1002 post cool mrgreen to moj post nr 8927 *8783* :stuk bioderkiem viollete: no dobra ... rozumiem aluzje ....{ wy tu jestescie bosami } ale mogli byscie byc bardziej delikatni ... Nie wiesz do kogo mowisz widziales kiedys Ozza delikatnego on nawet po vooodce jest agresywny wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Kiray Ozzwald tu treba konkretnie...drogie panie Cycki pokarzcie...! Racja towarzyszu trzeba bylo konkretnie do sprawy podejsc xd A co w tym jest ciekawego? Ja swoje widze kazdego dnia i nie moge dojsc, dlaczego tak lubicie na nie patrzec xd ja takich fajnych nei mam.. Aidanna teraz to ja dopiero slodki jestem po tej fancie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az sie goooraca mi goraco zrobilo od tego tany xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*tanczy wokol kiarta tak ze czuje jego cialko* twisted cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Ibris Kiray Ozzwald tu treba konkretnie...drogie panie Cycki pokarzcie...! Racja towarzyszu trzeba bylo konkretnie do sprawy podejsc xd A co w tym jest ciekawego? Ja swoje widze kazdego dnia i nie moge dojsc, dlaczego tak lubicie na nie patrzec xd XDDD no wlasnie .... to nie fair ... ty widzisz codziennie a my prawie wcale crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:44 am
Ibris Kiray Ozzwald tu treba konkretnie...drogie panie Cycki pokarzcie...! Racja towarzyszu trzeba bylo konkretnie do sprawy podejsc xd A co w tym jest ciekawego? Ja swoje widze kazdego dnia i nie moge dojsc, dlaczego tak lubicie na nie patrzec xd bo my to mamy w genach i krew sie w nas gotuje jak je widzimy wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:44 am
Ozzwald Ibris Kiray Ozzwald tu treba konkretnie...drogie panie Cycki pokarzcie...! Racja towarzyszu trzeba bylo konkretnie do sprawy podejsc xd A co w tym jest ciekawego? Ja swoje widze kazdego dnia i nie moge dojsc, dlaczego tak lubicie na nie patrzec xd ja takich fajnych nei mam.. Aidanna teraz to ja dopiero slodki jestem po tej fancie... 4laugh ninja twisted wiadomo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:45 am
Aidanna Ozzwald Ibris Kiray Ozzwald tu treba konkretnie...drogie panie Cycki pokarzcie...! Racja towarzyszu trzeba bylo konkretnie do sprawy podejsc xd A co w tym jest ciekawego? Ja swoje widze kazdego dnia i nie moge dojsc, dlaczego tak lubicie na nie patrzec xd ja takich fajnych nei mam.. Aidanna teraz to ja dopiero slodki jestem po tej fancie... 4laugh ninja twisted wiadomo.... tylko iwesz.. ja nie tylko na twarzy mam ta fante, ale na calej mojej osobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kiart Aidanna *zeskakuje ze stolu pedzi po fante, wstrzasa nia i podchdzi do ozziego. odkreca butelke i oblewa ozziego twisted pochwili zaczyna sie smiac i zlizuje fante z jego twarzy* twisted 4laugh ninja Szkoda babelkow ... sweatdrop *pssss.... twisted hihihihihi fanta sie nieskonczy!!!* :gul, gul, gul ...: 4laugh :sida przy kominku:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik no wlasnie .... to nie fair ... ty widzisz codziennie a my prawie wcale crying Alez to jest bardzo fair ^^ My np. nie mozemy sie podrapac po jajkach rano. A to podobno bardzo mile uczucie wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:46 am
[wpada do Gildii i tanczy]
Maturka z Polskiego zaliczona i mam ja z glowy !!!!!!!!!!!!!!!!
Yeah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[tanczy]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:46 am
*rzuca spooodniczke w panow* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:47 am
ide na obiad..........
chwile was zostawic i od razu orgia..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart :gul, gul, gul ...: 4laugh :sida przy kominku: Siemano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Addik no wlasnie .... to nie fair ... ty widzisz codziennie a my prawie wcale crying Alez to jest bardzo fair ^^ My np. nie mozemy sie podrapac po jajkach rano. A to podobno bardzo mile uczucie wink xd o tak... ja to tak sie lubie po jajkach z rana podrapac.. jak ide do kibla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|