|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:19 am
Ozzwald Marlly crying crying crying to sie spije heart dostaniesz buziaka w nagrode... i noc ze mna.. ty pod koldra a ja na koldrze.. wink albo ja na loshku a ty na podlodze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Katka1989 Aidanna Katka1989 Addik *Wychodzi jak nigdy nic z lodoofki ...* witam wszystkich .... Od kiedy w lod jest tajne przejście? eek xd ale ciebie dawno tyu niebylo 3nodding addik juz od dawna ma tam swoje przejscie a teraz tam mieszka bo trupem jest xd Zawsze mnie wszystko omija _-_" No ale trudno sweatdrop Od teraz będę częściej tu wpadać mrgreen twisted a co wyrzucili cie ze szkoly ? Nie, nie... (jeszcze XD) Ale mam więcej czasu i w ogóle 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:20 am
Marlly Ozzwald Marlly crying crying crying to sie spije heart dostaniesz buziaka w nagrode... i noc ze mna.. ty pod koldra a ja na koldrze.. wink albo ja na loshku a ty na podlodze xp to moze buziaka przez net, a potem noc.. ja u siebie i ty u siebie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Quili przekroczyla blaugh wink
ale dobra olac liczbe przekroczonych postow xp Co tam u Ciebie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Yumehayla Ibris Oye XD Yume, ladnie ten sklepik zrobiony. Az sobie moze cos zamowie XDDD do usług XD...ale chyba większość list jest pełna XD...chociaż ja zaraz będę mieć wolną slotkę bo skończyłem już rysunek^^; jeny Yume ...............dawno zem cie nie widział whee I wzajemnie XD...hejka^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Ozzwald Marlly crying crying crying to sie spije heart dostaniesz buziaka w nagrode... i noc ze mna.. ty pod koldra a ja na koldrze.. wink albo ja na loshku a ty na podlodze xp Ozz..... widze ze wizja pana prokuratora hamuje twoje popędy... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:21 am
Marlly Ozzwald Marlly crying crying crying to sie spije heart dostaniesz buziaka w nagrode... i noc ze mna.. ty pod koldra a ja na koldrze.. wink albo ja na loshku a ty na podlodze xp ty w lozku a on w szafie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:21 am
qr***** musze zrobic małą przerwe, net cos za wolno chodzi domokun , wroce jak tylko bede mogła 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:22 am
violleta Kiray Quili przekroczyla blaugh wink ale dobra olac liczbe przekroczonych postow xp Co tam u Ciebie? blaugh ..Hehe ... cool Bamboocha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:22 am
Ozzwald Marlly Ozzwald Marlly crying crying crying to sie spije heart dostaniesz buziaka w nagrode... i noc ze mna.. ty pod koldra a ja na koldrze.. wink albo ja na loshku a ty na podlodze xp to moze buziaka przez net, a potem noc.. ja u siebie i ty u siebie... blaugh to ja sie tak nie bawie xp znajde sobie jakis inny obiekt... bardziej osiagalny twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:23 am
opcy Marlly Ozzwald Marlly crying crying crying to sie spije heart dostaniesz buziaka w nagrode... i noc ze mna.. ty pod koldra a ja na koldrze.. wink albo ja na loshku a ty na podlodze xp Ozz..... widze ze wizja pana prokuratora hamuje twoje popędy... mrgreen jestem za mlody zeby isc do paki... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oo ... eek Yumehayla .... kto ty .... question Zostaniesh moja Siedemdziesiata druga osoba na gg question cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
//Now Playing: Blur [Think Tank #02] Out of time [3:51]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili qr***** musze zrobic małą przerwe, net cos za wolno chodzi domokun , wroce jak tylko bede mogła 4laugh 4laugh 4laugh paptusie 4laugh *macha lapka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|