|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:19 am
Katka1989 Wiesz Shinn jakiś czas temu chodziłam w tych ciuchach co teraz przez 2 dni blaugh teraz to juz mi gorąco xp AAaa! Znowu mnie kusisz *odwraca głowe* Prosze... nie zapominaj, że jestem tylko facetem. ... ... ... ... *wyczuwa łaskotki* hii... ... hii... ha ha ha Ha ha ha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:20 am
katka , szczujesz swym wyglądem panów tu zebranych , fajnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:20 am
[Shinn] Katka1989 Wiesz Shinn jakiś czas temu chodziłam w tych ciuchach co teraz przez 2 dni blaugh teraz to juz mi gorąco xp AAaa! Znowu mnie kusisz *odwraca głowe* Prosze... nie zapominaj, że jestem tylko facetem. ... ... ... ... *wyczuwa łaskotki* hii... ... hii... ha ha ha Ha ha ha blaugh *niewinna minka*ja Cię tylko łaskocze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:21 am
wired_00 katka , szczujesz swym wyglądem panów tu zebranych , fajnie xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:22 am
Katka1989 [Shinn] Katka1989 Wiesz Shinn jakiś czas temu chodziłam w tych ciuchach co teraz przez 2 dni blaugh teraz to juz mi gorąco xp AAaa! Znowu mnie kusisz *odwraca głowe* Prosze... nie zapominaj, że jestem tylko facetem. ... ... ... ... *wyczuwa łaskotki* hii... ... hii... ha ha ha Ha ha ha blaugh *niewinna minka*ja Cię tylko łaskocze... Ale do tego wyglądasz wyzywająco blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:23 am
Katka1989 wired_00 katka , szczujesz swym wyglądem panów tu zebranych , fajnie xd blaugh 'niegrzeczna z ciebie dziewczynka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:24 am
[Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 Wiesz Shinn jakiś czas temu chodziłam w tych ciuchach co teraz przez 2 dni blaugh teraz to juz mi gorąco xp AAaa! Znowu mnie kusisz *odwraca głowe* Prosze... nie zapominaj, że jestem tylko facetem. ... ... ... ... *wyczuwa łaskotki* hii... ... hii... ha ha ha Ha ha ha blaugh *niewinna minka*ja Cię tylko łaskocze... Ale do tego wyglądasz wyzywająco blaugh ja? *niewinna minka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:24 am
Ja spadam posmyrac po miastach. [mapies] klikiem ze mną czy zostajesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:25 am
wired_00 Katka1989 wired_00 katka , szczujesz swym wyglądem panów tu zebranych , fajnie xd blaugh 'niegrzeczna z ciebie dziewczynka e tam... *machnęła łapką* żebyś ty widziała co tu się nieraz dzieje... *przypomina sobie coś* stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:26 am
wired_00 Katka1989 wired_00 katka , szczujesz swym wyglądem panów tu zebranych , fajnie xd blaugh 'niegrzeczna z ciebie dziewczynka ja nie mam nic przeciwko takim ibrankom xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:28 am
[madog] wired_00 Katka1989 wired_00 katka , szczujesz swym wyglądem panów tu zebranych , fajnie xd blaugh 'niegrzeczna z ciebie dziewczynka ja nie mam nic przeciwko takim ibrankom xp :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:29 am
witam witam wszytkich!!!!!!! o czym sie tu rozmawia? hmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak witam witam wszytkich!!!!!!! o czym sie tu rozmawia? hmm? hejko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
tez bym tak chciała , ale pewnie jestem za bardzo niesmiała *zaczerwieniła sie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:30 am
Katka1989 Labudziak witam witam wszytkich!!!!!!! o czym sie tu rozmawia? hmm? hejko! *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|