|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:56 am
violleta Kiray Czesc wam nie wiem na jak dlugo jestem...ale jestem smile hej ^^ hmm..Ozz ja jestem tego pewna blaugh no to bede zmuszony rozebrac sie... biggrin mi to tam nie przeszkadza... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili siemka wszystkim, wiem że cieszycie sie ze przyszłam xd blaugh Witaj ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili siemka wszystkim, wiem że cieszycie sie ze przyszłam xd blaugh hey bejbe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili siemka wszystkim, wiem że cieszycie sie ze przyszłam xd blaugh siemka 4laugh *euforia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:57 am
Ozzwald Kiray Czesc wam nie wiem na jak dlugo jestem...ale jestem smile fantastycznie.. smile no ba tez sie ciesze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:57 am
Ozzwald violleta Kiray Czesc wam nie wiem na jak dlugo jestem...ale jestem smile hej ^^ hmm..Ozz ja jestem tego pewna blaugh no to bede zmuszony rozebrac sie... biggrin mi to tam nie przeszkadza... xd ja chce to zobaczyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:58 am
Marlly Ozzwald violleta Kiray Czesc wam nie wiem na jak dlugo jestem...ale jestem smile hej ^^ hmm..Ozz ja jestem tego pewna blaugh no to bede zmuszony rozebrac sie... biggrin mi to tam nie przeszkadza... xd ja chce to zobaczyc xp niestety nie zobaczysz... umawialismy sie ze bede tylko ja i Vi zadnych osob trzecich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili siemka wszystkim, wiem że cieszycie sie ze przyszłam xd blaugh Cze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili siemka wszystkim, wiem że cieszycie sie ze przyszłam xd blaugh Helol oczywiscie ze tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:59 am
Ibris Yumehayla Taaak...a w sklepie bosskie 'message temporarly offline' XDDD...a ja się przyłączyłem do istniejącego już sklepu i jakoś we czw#281; miło nam się żyje XD No nie moja wina, ze nic nie widac... to tylko Gaia xd zapodaj lynkiem do sklepu. Dawno Cie tu nie widzialam wink manga-holiczapraszam serdecznie^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:00 am
niestety nie zobaczysz... umawialismy sie ze bede tylko ja i Vi zadnych osob trzecich... nie moge siedoczekac... rolleyes cool sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald niestety nie zobaczysz... umawialismy sie ze bede tylko ja i Vi zadnych osob trzecich... crying crying crying a ile kosztowalyby bilety wstepu?? twisted *desperacja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Kiray wie ktos czy adoptowany ukrainiec spiewajacy o murzynce przeszedl dalej w tej eurowizji?? Ponoc jestesmy w ostatniej dziesiatce xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|