|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:31 am
opcy Yumehayla violleta Yumehayla Buahaha, i znowu wr�ciłem XD...tym razem prosto od fryzjera ;p ...i tak coś mało kogo poznaję O_o;;;... ...co słychać XD? heja ^^ *podaje lapke* ...milo mi Cie poznac xp Mnie r�wnież XD ...ech..oto co się dzieje jak stały niegdyś bywalec gildii wpada tylko sporadycznie gonk ...będę musiał chyba pomęczyć Lethiel o streszczenie ostatnich...8 tysięcy stron gonk gonk gonk a dzialo sie....... 3nodding oi! dzialo! dzialo! a co się działo, co się działo 4laugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:34 am
Yumehayla a co się działo, co się działo 4laugh ? "Moda na Sukces" byla by delikatnym okresleniem wydarzen....... poza tym mamy w gildii hakera mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:35 am
opcy Yumehayla a co się działo, co się działo 4laugh ? "Moda na Sukces" byla by delikatnym okresleniem wydarzen....... poza tym mamy w gildii hakera mrgreen O_o;;; o yeyku yeeeeey...kto kogo porzucił dla kogo XD? ...i kto kogo zhackował XDD? Poooooooowiedz, proooszę *^^*...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:36 am
O.o ...nowa Twarz ... smile
Witaj Yumehayla... Kiart jestem ...
blaugh
:podaje reke:
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Kiart O.o ...nowa Twarz ... smile Witaj Yumehayla... Kiart jestem ... blaugh :podaje reke: wink Miło mi poznać XDDDDDDDDDD ...ech...bogowie, ale swoją drogą ludzi naprawdę przybyło....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Kiart O.o ...nowa Twarz ... smile Witaj Yumehayla... Kiart jestem ... blaugh :podaje reke: wink Miło mi poznać XDDDDDDDDDD ...ech...bogowie, ale swoją drogą ludzi naprawdę przybyło.... Yume xd Hey!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:39 am