|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:17 am
=Kiryo= violleta =Kiryo= ak sie dam zobaczyc to bedzie jak zawsze: Jakub 1 xD skracamy posty blaugh hmm..wiec masz na imie Kubus ^^ ee niedaj sie no blaugh niech ci postawi 6 wink a co robicie na infie? .. umieramy w wordzie exelu i publisherze -__- to jest nudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee confused i proste cool blaugh witaj Marlly ^^ *tuli tuli* cho na spacer...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:18 am
violleta to jest nudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee confused i proste cool blaugh witaj Marlly ^^ *tuli tuli* cho na spacer... a gdzie i dziemy?? 4laugh heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:18 am
violleta =Kiryo= violleta =Kiryo= ak sie dam zobaczyc to bedzie jak zawsze: Jakub 1 xD skracamy posty blaugh hmm..wiec masz na imie Kubus ^^ ee niedaj sie no blaugh niech ci postawi 6 wink a co robicie na infie? .. umieramy w wordzie exelu i publisherze -__- to jest nudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee confused i proste cool blaugh witaj Marlly ^^ *tuli tuli* cho na spacer... BARDZO NUDEN >< ZA RA DZWONEK I 2 DNI WOLNOSCI LECE ZE WAMM biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:19 am
opcy ugabuga ******** class="clear"> samanasataiti 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:19 am
Marlly violleta to jest nudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee confused i proste cool blaugh witaj Marlly ^^ *tuli tuli* cho na spacer... a gdzie i dziemy?? 4laugh heart heart gdziekolwiek...byle zdala od..GG ^^ blaugh witaj opcus ^^ *tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:20 am
Marlly opcy ugabuga ******** class="clear"> samanasataiti 4laugh dowiem sie w koncu co to znaczy....?? bpo moze ty mnie ciągle jedziesz a ja nie mam o tym pojęcia...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:23 am
opcy Marlly opcy ugabuga ******** class="clear"> samanasataiti 4laugh dowiem sie w koncu co to znaczy....?? bpo moze ty mnie ciągle jedziesz a ja nie mam o tym pojęcia........... to jest slowo wielofunkcyjne o zastosowaniu w wielu przypadkach 4laugh jego znaczenie zmienia sie w zaleznosci od zastosowania... i nie jest obrazliwe... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:28 am
Yumehayla Buahaha, i znowu wr�ciłem XD...tym razem prosto od fryzjera ;p ...i tak coś mało kogo poznaję O_o;;;... ...co słychać XD? ugabuga! jam jest miejski i ruski partyzant!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:29 am
Yumehayla violleta Yumehayla Buahaha, i znowu wr�ciłem XD...tym razem prosto od fryzjera ;p ...i tak coś mało kogo poznaję O_o;;;... ...co słychać XD? heja ^^ *podaje lapke* ...milo mi Cie poznac xp Mnie r�wnież XD ...ech..oto co się dzieje jak stały niegdyś bywalec gildii wpada tylko sporadycznie gonk ...będę musiał chyba pomęczyć Lethiel o streszczenie ostatnich...8 tysięcy stron gonk gonk gonk a dzialo sie....... 3nodding oi! dzialo! dzialo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:29 am
opcy Yumehayla Buahaha, i znowu wr�ciłem XD...tym razem prosto od fryzjera ;p ...i tak coś mało kogo poznaję O_o;;;... ...co słychać XD? ugabuga! jam jest miejski i ruski partyzant! Heh...ciebie to przynajmniej poznaję blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|