|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:36 pm
Sir_Snajper Nudno tu na Gai o 6.00 ide do szkoly narazie all pozdrowcie Neilameane *wchodzi do lufy karabinu snajperskiego* widze ze ktos ma net od niedawna xd a ja lece na Maturetrzymajcie kciuki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:02 am
hello ^^ *ociera oczka* aaj wyspalam sie blaugh *ziewww* Co tam u was? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:05 am
violleta hello ^^ *ociera oczka* aaj wyspalam sie blaugh *ziewww* Co tam u was? ^^ ok ide sie kapac...bede potem Cya ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:32 am
Dżizas OMI!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek maj gad!!!!!!!!!!! *chowa się do szafy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:34 am
jestem masochista wstalem o 11 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:35 am
Jaswinder Dżizas OMI!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek maj gad!!!!!!!!!!! *chowa się do szafy* zle wygladam crying ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:37 am
Omega Sun Jaswinder Dżizas OMI!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek maj gad!!!!!!!!!!! *chowa się do szafy* zle wygladam crying ? *siedzi w szafie* nie o to chodzi... wystraszyłam się nowych fryzurek... sweatdrop *siedzi w szafie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:40 am
Jaswinder Omega Sun Jaswinder Dżizas OMI!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek maj gad!!!!!!!!!!! *chowa się do szafy* zle wygladam crying ? *siedzi w szafie* nie o to chodzi... wystraszyłam się nowych fryzurek... sweatdrop *siedzi w szafie* moim zdaniem nowe fryzurki sa bardzo ladne 3nodding a widzialas jakie sa fajne nowe mebelki (minimalizm w stylu dalekiego wschodu) biggrin ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:40 am
Omega Sun Jaswinder Omega Sun Jaswinder Dżizas OMI!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek maj gad!!!!!!!!!!! *chowa się do szafy* zle wygladam crying ? *siedzi w szafie* nie o to chodzi... wystraszyłam się nowych fryzurek... sweatdrop *siedzi w szafie* moim zdaniem nowe fryzurki sa bardzo ladne 3nodding a widzialas jakie sa fajne nowe mebelki (minimalizm w stylu dalekiego wschodu) biggrin ? ja to jetem degenerat wiec sie nie wypowiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:43 am
hm...wrocilam =P hmm...sa nowe fryzurki? *idzie ogladac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:45 am
Ozzwald ja to jetem degenerat wiec sie nie wypowiem... moze tak bedzie lepiej sweatdrop znikam, musze isc do przychodni xp Bede pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:47 am
Omega Sun Ozzwald ja to jetem degenerat wiec sie nie wypowiem... moze tak bedzie lepiej sweatdrop znikam, musze isc do przychodni xp Bede pozniej powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|