|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:51 pm
opcy Ozzwald i wielce spokojnie sie zrobilo.... no ba......... //Now Playing: Gonzales [III - 'Presidential Suite' #08] The Joy Of Thinking (feat. Peaches) [2:27] az sie dziwnie czuje jak nikt nic od rzeczy nie gada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:51 pm
]Goth bless[ ATAZURE! 4laugh heart Juuuuu... Aloo~~~ heart Jutro krakow wita nas (naczy mnie >D), dzisiaj nie spać nadszedł czas! moze mnie za rok do EV wybiora? Ech, ale w koncu being shmexy to nie wszystko ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:52 pm
]Goth bless[ ATAZURE! 4laugh heart Juuuuu... ugabuga! dobrze ide se spac........ nara...... //Now Playing: Gonzales [III - 'Presidential Suite' #13] Salieri Serenade (feat. Feist) [2:40] Quote: Most art ain't Mozart Most flows weren't written in a flow chart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:57 pm
Atazure ]Goth bless[ ATAZURE! 4laugh heart Juuuuu... Aloo~~~ heart Jutro krakow wita nas (naczy mnie >D), dzisiaj nie spać nadszedł czas! moze mnie za rok do EV wybiora? Ech, ale w koncu being shmexy to nie wszystko ;d Heh... prawda... being shmexy moze byc prawie kazdy... ale nie kazdy ma taka mocna osobowosc i intelekt wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:59 pm
]Goth bless[ Atazure ]Goth bless[ ATAZURE! 4laugh heart Juuuuu... Aloo~~~ heart Jutro krakow wita nas (naczy mnie >D), dzisiaj nie spać nadszedł czas! moze mnie za rok do EV wybiora? Ech, ale w koncu being shmexy to nie wszystko ;d Heh... prawda... being shmexy moze byc prawie kazdy... ale nie kazdy ma taka mocna osobowosc i intelekt wink heart To ja to ze wzgledow oczywistych, przyjme jako komentarz wobec mojej skromnej osoby, o hoh *foch* No co zrobic, takims ie czlowiek urodzil *strikes a pose* Jak tam idzie tworzenie arcy-dziel? I (przede wszystkim) gildii RPG? Bo ja bym byla nader wszystko zainteresowana wstapieniem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:01 pm
Atazure Jak tam idzie tworzenie arcy-dziel? I (przede wszystkim) gildii RPG? Bo ja bym byla nader wszystko zainteresowana wstapieniem razz Co do rysunkow - zrobilem sobie mala przerwe Co do gildii - jutro powinna byc skonczona..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:02 pm
]Goth bless[ Atazure Jak tam idzie tworzenie arcy-dziel? I (przede wszystkim) gildii RPG? Bo ja bym byla nader wszystko zainteresowana wstapieniem razz Co do rysunkow - zrobilem sobie mala przerwe Co do gildii - jutro powinna byc skonczona.. Heh, kazdy kiedys musi, zeby sie nie wypalic :] Leee...bede jak zwykle w tyle bo do pon nie bedzie mnie przy internecie...Dang it :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:04 pm
Atazure ]Goth bless[ Atazure Jak tam idzie tworzenie arcy-dziel? I (przede wszystkim) gildii RPG? Bo ja bym byla nader wszystko zainteresowana wstapieniem razz Co do rysunkow - zrobilem sobie mala przerwe Co do gildii - jutro powinna byc skonczona.. Heh, kazdy kiedys musi, zeby sie nie wypalic :] Leee...bede jak zwykle w tyle bo do pon nie bedzie mnie przy internecie...Dang it :d Dolaczysz do reszty druzyny w jakiejs karczmie 3nodding Pewnie poczatki beda straszne... zalezy kogo nam przywieje... no, zobaczymy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:06 pm
]Goth bless[ Atazure ]Goth bless[ Atazure Jak tam idzie tworzenie arcy-dziel? I (przede wszystkim) gildii RPG? Bo ja bym byla nader wszystko zainteresowana wstapieniem razz Co do rysunkow - zrobilem sobie mala przerwe Co do gildii - jutro powinna byc skonczona.. Heh, kazdy kiedys musi, zeby sie nie wypalic :] Leee...bede jak zwykle w tyle bo do pon nie bedzie mnie przy internecie...Dang it :d Dolaczysz do reszty druzyny w jakiejs karczmie 3nodding Pewnie poczatki beda straszne... zalezy kogo nam przywieje... no, zobaczymy.. Hmmm moze powinniscie sprobowac z takim systemem jaki na gai jest popularny? Moim zdaniem, jesli chodzi o RPGa to innego, lepszego nie znajdziesz(takiego co na forum by mogl normalnie egzystowac :d)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:10 pm
Atazure ]Goth bless[ Atazure ]Goth bless[ Atazure Jak tam idzie tworzenie arcy-dziel? I (przede wszystkim) gildii RPG? Bo ja bym byla nader wszystko zainteresowana wstapieniem razz Co do rysunkow - zrobilem sobie mala przerwe Co do gildii - jutro powinna byc skonczona.. Heh, kazdy kiedys musi, zeby sie nie wypalic :] Leee...bede jak zwykle w tyle bo do pon nie bedzie mnie przy internecie...Dang it :d Dolaczysz do reszty druzyny w jakiejs karczmie 3nodding Pewnie poczatki beda straszne... zalezy kogo nam przywieje... no, zobaczymy.. Hmmm moze powinniscie sprobowac z takim systemem jaki na gai jest popularny? Moim zdaniem, jesli chodzi o RPGa to innego, lepszego nie znajdziesz(takiego co na forum by mogl normalnie egzystowac :d) Tak wlasnie zamierzam zrobic... Dobrze, Moja Droga... ja juz musze leciec... Objecia Morpheusa czekaja, do tego rano trzeba wczesnie wstac... Oyasumi Nasai Zlotko, no i przyjemnej wycieczki 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:14 pm
]Goth bless[ Atazure ]Goth bless[ Atazure ]Goth bless[ Atazure Jak tam idzie tworzenie arcy-dziel? I (przede wszystkim) gildii RPG? Bo ja bym byla nader wszystko zainteresowana wstapieniem razz Co do rysunkow - zrobilem sobie mala przerwe Co do gildii - jutro powinna byc skonczona.. Heh, kazdy kiedys musi, zeby sie nie wypalic :] Leee...bede jak zwykle w tyle bo do pon nie bedzie mnie przy internecie...Dang it :d Dolaczysz do reszty druzyny w jakiejs karczmie 3nodding Pewnie poczatki beda straszne... zalezy kogo nam przywieje... no, zobaczymy.. Hmmm moze powinniscie sprobowac z takim systemem jaki na gai jest popularny? Moim zdaniem, jesli chodzi o RPGa to innego, lepszego nie znajdziesz(takiego co na forum by mogl normalnie egzystowac :d) Tak wlasnie zamierzam zrobic... Dobrze, Moja Droga... ja juz musze leciec... Objecia Morpheusa czekaja, do tego rano trzeba wczesnie wstac... Oyasumi Nasai Zlotko, no i przyjemnej wycieczki 3nodding heart Oby ci miekkimi byly ;] Muah w pyszczysko i, no ba, razem z kolezanka w jednym pokoju heart Nigdy nie wiadomo co sie stac moze ;] Czas znikac. cool [Kukus: a do 5 [słownie: pięciu] to liczyć pani nie umie?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:31 pm
*wystrzelil sie z karabninu snajperskiego* witam wszystkich *gleboki uklon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:47 pm
Hello exclaim Jest tu ktos question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:17 pm
Nudno tu na Gai o 6.00 ide do szkoly narazie all pozdrowcie Neilameane *wchodzi do lufy karabinu snajperskiego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|