Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12860 12861 12862 12863 12864 12865 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Thu May 19, 2005 2:51 pm

opcy
Ozzwald
i wielce spokojnie sie zrobilo....
no ba.........

//Now Playing:
Gonzales [III - 'Presidential Suite' #08] The Joy Of Thinking (feat. Peaches) [2:27]
az sie dziwnie czuje jak nikt nic od rzeczy nie gada...
PostPosted: Thu May 19, 2005 2:51 pm

]Goth bless[
ATAZURE! 4laugh heart Juuuuu...

Aloo~~~ heart Jutro krakow wita nas (naczy mnie >D), dzisiaj nie spać nadszedł czas!

moze mnie za rok do EV wybiora? Ech, ale w koncu being shmexy to nie wszystko ;d

Atazure

opcy

PostPosted: Thu May 19, 2005 2:52 pm

]Goth bless[
ugabuga!

dobrze ide se spac........

nara......
//Now Playing:
Gonzales [III - 'Presidential Suite' #13] Salieri Serenade (feat. Feist) [2:40]
Quote:
Most art ain't Mozart
Most flows weren't written in a flow chart
PostPosted: Thu May 19, 2005 2:55 pm

Dobranoc opcy...

Ozzwald

Kagenoyami

PostPosted: Thu May 19, 2005 2:57 pm

Atazure
]Goth bless[

Aloo~~~ heart Jutro krakow wita nas (naczy mnie >D), dzisiaj nie spać nadszedł czas!

moze mnie za rok do EV wybiora? Ech, ale w koncu being shmexy to nie wszystko ;d

Heh... prawda... being shmexy moze byc prawie kazdy... ale nie kazdy ma taka mocna osobowosc i intelekt wink heart
PostPosted: Thu May 19, 2005 2:59 pm

]Goth bless[
Atazure
]Goth bless[

Heh... prawda... being shmexy moze byc prawie kazdy... ale nie kazdy ma taka mocna osobowosc i intelekt wink heart

To ja to ze wzgledow oczywistych, przyjme jako komentarz wobec mojej skromnej osoby, o hoh *foch* No co zrobic, takims ie czlowiek urodzil *strikes a pose*

Jak tam idzie tworzenie arcy-dziel? I (przede wszystkim) gildii RPG? Bo ja bym byla nader wszystko zainteresowana wstapieniem razz

Atazure

Kagenoyami

PostPosted: Thu May 19, 2005 3:01 pm

Atazure

Jak tam idzie tworzenie arcy-dziel? I (przede wszystkim) gildii RPG? Bo ja bym byla nader wszystko zainteresowana wstapieniem razz

Co do rysunkow - zrobilem sobie mala przerwe
Co do gildii - jutro powinna byc skonczona..
PostPosted: Thu May 19, 2005 3:02 pm

]Goth bless[
Atazure

Heh, kazdy kiedys musi, zeby sie nie wypalic :]
Leee...bede jak zwykle w tyle bo do pon nie bedzie mnie przy internecie...Dang it :d

Atazure

Kagenoyami

PostPosted: Thu May 19, 2005 3:04 pm

Atazure
]Goth bless[
Atazure

Leee...bede jak zwykle w tyle bo do pon nie bedzie mnie przy internecie...Dang it :d

Dolaczysz do reszty druzyny w jakiejs karczmie 3nodding Pewnie poczatki beda straszne... zalezy kogo nam przywieje... no, zobaczymy..
PostPosted: Thu May 19, 2005 3:06 pm

]Goth bless[
Atazure
]Goth bless[
Atazure

Dolaczysz do reszty druzyny w jakiejs karczmie 3nodding Pewnie poczatki beda straszne... zalezy kogo nam przywieje... no, zobaczymy..

Hmmm moze powinniscie sprobowac z takim systemem jaki na gai jest popularny? Moim zdaniem, jesli chodzi o RPGa to innego, lepszego nie znajdziesz(takiego co na forum by mogl normalnie egzystowac :d)

Atazure

Kagenoyami

PostPosted: Thu May 19, 2005 3:10 pm

Atazure
]Goth bless[
Atazure
]Goth bless[
Atazure

Hmmm moze powinniscie sprobowac z takim systemem jaki na gai jest popularny? Moim zdaniem, jesli chodzi o RPGa to innego, lepszego nie znajdziesz(takiego co na forum by mogl normalnie egzystowac :d)

Tak wlasnie zamierzam zrobic... Dobrze, Moja Droga... ja juz musze leciec... Objecia Morpheusa czekaja, do tego rano trzeba wczesnie wstac... Oyasumi Nasai Zlotko, no i przyjemnej wycieczki 3nodding heart
PostPosted: Thu May 19, 2005 3:14 pm

]Goth bless[
Atazure
]Goth bless[
Atazure
]Goth bless[
Atazure

Tak wlasnie zamierzam zrobic... Dobrze, Moja Droga... ja juz musze leciec... Objecia Morpheusa czekaja, do tego rano trzeba wczesnie wstac... Oyasumi Nasai Zlotko, no i przyjemnej wycieczki 3nodding heart

Oby ci miekkimi byly ;] Muah w pyszczysko i, no ba, razem z kolezanka w jednym pokoju heart Nigdy nie wiadomo co sie stac moze ;]

Czas znikac. cool

[Kukus: a do 5 [słownie: pięciu] to liczyć pani nie umie?]

Atazure

Sir_Snajper

PostPosted: Thu May 19, 2005 8:31 pm

*wystrzelil sie z karabninu snajperskiego*
witam wszystkich
*gleboki uklon*
PostPosted: Thu May 19, 2005 8:47 pm

Hello exclaim
Jest tu ktos question

Sir_Snajper

Sir_Snajper

PostPosted: Thu May 19, 2005 9:17 pm

Nudno tu na Gai o 6.00
ide do szkoly
narazie all
pozdrowcie Neilameane
*wchodzi do lufy karabinu snajperskiego*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12860 12861 12862 12863 12864 12865 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games