|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:01 pm
opcy racqel Jak wlaczyles sobie newslettery w allmus...? ZWOBOT owns 2 ! /edit. newslisty znalazlem. ok. w swietny byl seattle sven (ten co mial depreche i dostawal opierdol od swojego pamietnika) albo mr. explosion najbardziej to mnie rozwalily zwoboty ta piosenka co sie z Charlotte Roche napierdzielali.... mrgreen bo ona byla taka wkrecona czasami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:04 pm
racqel opcy racqel Jak wlaczyles sobie newslettery w allmus...? ZWOBOT owns 2 ! /edit. newslisty znalazlem. ok. w swietny byl seattle sven (ten co mial depreche i dostawal opierdol od swojego pamietnika) albo mr. explosion najbardziej to mnie rozwalily zwoboty ta piosenka co sie z Charlotte Roche napierdzielali.... mrgreen bo ona byla taka wkrecona czasami... no kapke to jest szurnieta.... ale trzeba przyznac ze jej wywiady z Gonzalesem albo Mikem Skinner'em byly swietne......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:05 pm
opcy racqel opcy racqel Jak wlaczyles sobie newslettery w allmus...? ZWOBOT owns 2 ! /edit. newslisty znalazlem. ok. w swietny byl seattle sven (ten co mial depreche i dostawal opierdol od swojego pamietnika) albo mr. explosion najbardziej to mnie rozwalily zwoboty ta piosenka co sie z Charlotte Roche napierdzielali.... mrgreen bo ona byla taka wkrecona czasami... no kapke to jest szurnieta.... ale trzeba przyznac ze jej wywiady z Gonzalesem albo Mikem Skinner'em byly swietne...... gonzalesa nie kojarze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:06 pm
opcy racqel opcy racqel Jak wlaczyles sobie newslettery w allmus...? ZWOBOT owns 2 ! /edit. newslisty znalazlem. ok. w swietny byl seattle sven (ten co mial depreche i dostawal opierdol od swojego pamietnika) albo mr. explosion najbardziej to mnie rozwalily zwoboty ta piosenka co sie z Charlotte Roche napierdzielali.... mrgreen bo ona byla taka wkrecona czasami... no kapke to jest szurnieta.... ale trzeba przyznac ze jej wywiady z Gonzalesem albo Mikem Skinner'em byly swietne...... Czuje sie tak cholernie mlodo i szaro, kiedy was slucham... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:09 pm
]Goth bless[ opcy racqel opcy racqel Jak wlaczyles sobie newslettery w allmus...? ZWOBOT owns 2 ! /edit. newslisty znalazlem. ok. w swietny byl seattle sven (ten co mial depreche i dostawal opierdol od swojego pamietnika) albo mr. explosion najbardziej to mnie rozwalily zwoboty ta piosenka co sie z Charlotte Roche napierdzielali.... mrgreen bo ona byla taka wkrecona czasami... no kapke to jest szurnieta.... ale trzeba przyznac ze jej wywiady z Gonzalesem albo Mikem Skinner'em byly swietne...... Czuje sie tak cholernie mlodo i szaro, kiedy was slucham... mrgreen do kata mlodziku ! wink p.s. Goth Nightwish na poczatku kariery to nie byl zespol "wysokich lotow" (a propos eurowizji - a mialem nie uzywac tego slowa!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:14 pm
racqel p.s. Goth Nightwish na poczatku kariery to nie byl zespol "wysokich lotow" (a propos eurowizji - a mialem nie uzywac tego slowa!) Dobrze o tym wiem, no i zachwycam sie glownie ich pierwszymi plytkami... Oceanborn.. to jest potega... 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:15 pm
ok. czas spadac...  ROAR owns !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:17 pm
wpisz se "chilly gonzales" w allmusic 3nodding poniekad on podkladal glos pod mr. Moloke'a z Puppetmastaz najbardziej prawdziwego zespolu hiphopowego na swiecie! www.puppetmastaz.com //edit: poszedl se....... a nasza gadka wystraszylismy reszte smiertelnikow..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:19 pm
kompromitacja ...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:20 pm
Kitty ShadowCat kompromitacja ...... sweatdrop z czym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:21 pm
Kitty ShadowCat kompromitacja ...... sweatdrop ... haha... Vanilla Ninja psheshły... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Kitty ShadowCat kompromitacja ...... sweatdrop z czym? wlasnie mialem sie o to samo zapytac.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Kitty ShadowCat kompromitacja ...... sweatdrop z czym? pewnie nie przeszedl eliminacji nasz reprezentant...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:22 pm
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat kompromitacja ...... sweatdrop ... haha... Vanilla Ninja psheshły... xd xd To dobrze, czy zle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|